Meg lehet csinálni, hogy egy cipő sarka ne kopogjon?
Van egy bokacsizmám, amit nagyon szeretek, viszont ritkán hordom, mert zavar, hogy kopog, és utálok visszhangot kelte lófrálni a suli folyosóin. Nincs valami módszer arra, hogy ne kopogjon a cipőm sarka? (Lécci ne gyertek azzal, hogy minek vettem meg, ha tudtam, hogy kopog.)
Azon gondolkodtam, hogy szoktak mellékelni a cipőkhöz a dobozban "pótsarkakat", amiket kifejezetten a cipősarok legaljára kell felhelyezni, ha az eredeti például elkopna. Cipész le tudná szedni ezt a sarkat a végéről, és valami kevésbé kopogósat fel tudna rakni a helyére?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
biztos, hogy nem fogunk megszólni, ha a hazai cipőüzletekből indulok ki... Deichmann, Humanic... stb. ott sokszor van szőnyeg borítás, vagy ilyen műanyag valami, ahol a cipőknek tök más a viselése is. (pl a papírvékony talpú cipők kényelmesek, de a betonon már szétmegy a lábad).
Amúgy a cipész rak rá gumit, és ennyi. Ha csak sarokra kéred, szerintem max 1000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!