Lady Gagának milyen a stílusa?
Mindenek előtt üdvözlöm az előttem szóló okosakat!
a jelszó AVANTGÁRD!
Gaga stílusa egy szubkultúrát képvisel. Nagyon egyedi és kreatív. Egyébként nem ő az első ebben a dologban. Roisin Murphy szintén ebben a stílusban forgolódik.
Bárki aki Gaga ruházkodását "gagyi" vagy "ordenáré" stb... szavakkal jellemzi. Valószínűleg még a múlt században él, és nem képes befogani az új irányzatokat!
üdv. egy szakértő
nagyon köszönöm az utolsó válaszolónak:)
szerintem ez így van, haladni kell a korral, szerintem Gaga egy kicsivel előrébbhaladt, mint kellet volna és ezért nem értik meg ezt a stílust nagyon sokan
Ha ez a modern dolog lesz elterjedt, akkor inkább maradjak a múltban ragadt.
Üdv.: Egy magyar lány, aki nem akar olyan lenni, mint egy transzvesztita karácsonyfa
a "szakértőnek": jó van persze avantgárd.
tudod hogy a polgárpukkasztás, az avantgárd sem újdonság.
hanem múlt századi dolog.
itt is ugyanarról van szó, lady gaga azért néz ki úgy ahogy mert így nagyobb feltűnést tud kelteni, nagyobb hírnévre tesz szert még akkor is ha sokan rondának, ízléstelennek tartják (pl én is)
nincs ebben olyan nagy újdonság, ez egy bevett marketing fogás.
a "szakèrtőnek"...jòlvan mààààààààr!!!minek vagy te a szakèrtője???
MA VAFFANCULO DEFICIENTE DI MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ez a baj. ha már valaki odaírja, hogy valaminek a szakértője. rögtön lenézik. ezzel csak jelezni szerettem volna, hogy szakmai szempontokból közelítettem meg Gaga stílusát és nem feledkeztem bele a saját megítélésembe.
Az pedig igen tiszta sor, hogy Gaga maga egész lénye egy nagy marketing bábu. Ez nem kérdés. és ha tetszik ha nem diplomás divattervező vagyok. lehet szidni
ŐRÜLT!
nem tudom mijen a stílusa, szerintem mindent kipróbál :D
nekem mondjuk nagyon tetszik a zenei stílusa és az öltözködési stílusa is, megyek is a koncertjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!