Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valamilyen allergiám lehet?

Valamilyen allergiám lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap délután feldagadt mindkét oldalt az arcom egyik oldalnál a szemem alatt picit. A szemem alatt egy vízhólyagra hasonlít. Voltunk a sürgőségin aztán a bőrgyógyászaton de nem tudták megmondani mi lehet. Tesoméknál aludtam pár napot ott van ágyi poloska sajnos ,és megcsipkedtek de nem mondták hogy ettől dagadhatott fel az arcom. Amit elfelejtettem akkor mondani,most jutott eszembe,hogy ittam ilyen saga erdei gyümölcsös teát,aminek az összetevői(45%csipkebogyó, hibiszkusz,szárított manduladarabok 0.2%, szárított szederdarabok 0.2%, szárított áfonyadarabok 0.2%)

Kedden nézik meg az állapotom akkor ez feltétlenül mondani fogom, de addig is kíváncsi vagyok valakinek volt e hasonló?

2016. dec. 4. 12:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Kategóriát elfelejtettem beállítani:/
2016. dec. 4. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem allergia lehet. vlem is volt hasonló, csak nekem a kezem dagadt fel.
2016. dec. 5. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, téged elküldtek allergia vizsgálatra?
2016. dec. 6. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!