Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy 36-os méretű kabát S-nek...

UkulukumixD kérdése:

Egy 36-os méretű kabát S-nek vagy M-nek felel meg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kabátot rendelni az internetről, de nem tudom, hogy S-et vagy M-et vegyek.Azt tudom biztosra, hogy a 36-os méret a tökéletes számomra, de a betűknél nem vagyok biztos.Eléggé magas vagyok, nem kövér, de nem is egy kifejezetten modell alkat, ezért nem tudom eldönteni.Nem szeretném, ha rövid lenne, de azt sem ha túl bő. A válaszokat előre is köszönöm!

2016. dec. 3. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kabát és gyártó függő. Hivatalosan s-nek kellene lennie, gyakorlatban ez nem mindig van így.

Én két méretet hordok, van amelyik S van ami M.

Más információ nincs a dzsekiről? Mondjuk cm-ben megadott adatok?

2016. dec. 3. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából erről a Dorko Women Parkáról lenne szó, de semmi más adatot nem kapok.

[link]

2016. dec. 3. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ott a mérettáblázat, mérd le a jelenlegi kabátodat és megkapod a választ.
2016. dec. 3. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
A 36os az színtiszta S méret de mivel magas vagy és ennek megfelelően hosszú is, ezért az ujjhossz lehet necces. A merettablazatot mindenképpen nézd meg és az alapján válassz.
2016. dec. 3. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!