Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik méretű kabát lenne jobb?

Melyik méretű kabát lenne jobb?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten télikabát, hanem inkább egy vastagabb szövetkabát. Az egyik méret jól áll rajtam viszont úgy éreztem, hogy kissé feszült a vállamnál, ha aláöltöznék pl egy vastagabb pulóverrel lehet túl szoros lenne. A másik méret ugyan nem feszült, deréknál is jó volt, viszont az ujja túl hosszú volt és a vállnál nagyon gyűrődött, egyszóval nem nézett ki olyan jól rajtam mint a másik. Sajnos köztes méret nincs, és árban meg kinézetre is ez tetszett csak....amúgy férfi kabát
2016. nov. 12. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem egyértelműen a nagyobbat vedd meg
2016. nov. 13. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
én a kisebbet vettem egyszer, de erősödtem és csak feszült rajtam... de ha nem áll jól a másik, azt meg ne vedd meg, várj vele vagy ha szövetkabát, akkor annak le tudják vágni és visszaszegik
2016. nov. 13. 14:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy egy H&M-ben foglalkoznának ilyesmivel...úgy vannak vele ha nem jó akkor ne vegyem meg
2016. nov. 13. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
mármint megveszed és otthon levágatod valakivel vagy elviszed varrónőhöz
2016. nov. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!