Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik kabát jobb tavaszra?

Melyik kabát jobb tavaszra?

Figyelt kérdés

Sportosan elegáns stílusom van: farmerek,szövetnadrágok, szép felsők-pulcsik,lapos cipők

Melyiket választanátok?

23/L

[link]

[link]

2015. febr. 21. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
az első link fotó nagyon elegáns,a második igazándiból nekem nem tetszik.de mindenkinek más jön be ezt neked kell eldöntened.nálam az első a nyerő :)
2015. febr. 21. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
az első elegánsabb, a másik sportosabb, az jobban illik sport cipőhöz, de szép felsőkhöz, szövetmadrághoz az első. nemtudom. : D sztem mindkettő jó
2015. febr. 21. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

De vicces, nekem mindkettőhöz hasonló van, bár lényegesen olcsóbbak, és a második feketében.

Igazából másra jók. A bézs ballonkabát inkább szél/szemerkélő eső ellen jó, a steppelt dzseki meg melegebb, mert van egy kis bélése. Mindkettőt imádom, de ha valamelyiktől meg kéne válnom, az a ballon lenne, a kis fekete dzsekit tartanám meg.

2015. febr. 21. 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2015. febr. 21. 19:01
 5/5 anonim válasza:
Ha sportosan elegáns vagy(ahogy a leírtakban írtad) akkor természetesen a második ,de szerintem érdemesebb szürkében beszerezni,mert az mindennel jól fog állni. Nekem viszont nagyon-nagyon tetszik az első ballon kabát. Annyira gyönyörű,elegáns Burberry stílusa van. Nekem az első tetszik(az én stílusom) viszont ha sportosat akarsz akkor persze a másodikat vedd meg. De csak annyi,hogy az első rohadt jól néz ki. Főleg,hogy krém színű. Elengedhetetlen darab a fashionistak-nál. :)
2015. febr. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!