Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » LÁNYOK! Nektek bejönnek az...

LÁNYOK! Nektek bejönnek az olyan stílusu fiuk akik olyan ruhákba járnak: pull & bear pulcsi; nadrág:bokánál szűkebb deréknál bővebb bemelegítőnadrág; fullcap sapka; és gördeszkával mászkálnak?

Figyelt kérdés
Inkább nem is az hogy bejön e nektek hanem inkább mit gondoltok az ilyenekről,milyen első benyomásotok van róla, és eltudnátok e képzelni ha egy ilyennel járjatok vagy velük mutatkozni az utcán (nem a páva gyerekekre gondolok, hanem inkább a hip-hop os stílusra)?

2016. dec. 3. 18:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Itt számomra az egyetlen pozitívum az, hogy sportolsz. A gördeszkázás kreatív dolog, én is űzöm. Ha deszkázol simán vegyél fel melegítőt, engem nem zavar. De ha méssz valahova (kávézó, randi, baráti összejövetel, üzlet, akármi) akkor öltözz normálisan, vegyél farmernadrágot. Ilyenkor is használhatod a deszkát de úgy mint közlekedési ezköz (és farmerben is tudod így tolni).
2016. dec. 3. 23:02
 12/23 A kérdező kommentje:
De akkor mit gondolnátok ha egy ilyen fiu elmenne melletek gördeszkával csak farmer van rajta meg nincs rajta fullcap
2016. dec. 3. 23:30
 13/23 anonim ***** válasza:
26%
Semmit hát mit gondolnánk?
2016. dec. 4. 10:54
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon nem tetszik,tavol all tolem. Az en stilusom eleg vegyes,alternativ,extravagans,elegans,egyszeru... Mikor mihez van kedvem. Viszont mindig figyelek arra,hogy igenyesen nezzek ki,akar kantaros nadrag van rajtam kalappal,akar ceruzaszoknya egy visszafogott bluzzal. Viszont ez a hiphopos stilus szamomra vegtelen igenytelenseget tukroz. Ezert nem tetszik.
2016. dec. 4. 15:13
 15/23 anonim válasza:
100%

Igazi pózer vagy ,ember. :DDD

Na szóval ,hol is kezdjem...

Nem értem ,hogy a melegítő nadrág és a deszka mióta számít "hip-hop cuccnak". Oké ,a fullcap-et & hoddie oké ,de a deszka/melegítő dolognak semmi köze a hip-hophoz...

Persze én nem azt mondom ,hogy kizárja. Evégre a hip-hopnak öltözködésbe nincs kifejezetten meghatározott stílusa ,meg klikkesedés ,úgy mint pl. a rockereknél. Teljesen más üzlet. Ok , én se láttam még egy befestett szemű,oldalra fésült-hosszú hajú csávót rappelni. Persze ,bármi megtörténhet...

Meg vannak olyan cuccok ,amik sokakat kifejezetten a hip-hopra emlékeztetnek ,pl. fullcap,hoodie..stb De ezt egy electro zene hallgató is pont ugyan úgy felveszi ,mint mondjuk egy Justin Bieber (semmi köze nincs a hip-hophoz!).

Szóval a hip-hopot nem az öltözködés határozza meg ,mivel ez nem egy "divat".

A hip-hop "lelkét" csakis 4 egyszerű dolog határozza meg (mert mi a szarnak kellene több?):

1. Disc jockey (DJ)

2. MC (rappelés)

3. Graffiti

4. Tánc

Magyarázat: A tánc alatt ,nem azt kell érteni ,amit a "swag yolo" csajok nyomnak fullcap-be ,hanem a boogie-t ,amit pl. Snoop Dogg nyom.

Továbbiakba:

72%:

A szám egy lószar. + A meggyalázás az az ,amikor valaki úgy akarja megmondani a tutit a dologról ,hogy semmit sem tud róla egyébként.

Mindig is voltak jó és -angol kifejezéssel élve- "fake ass rapper"-ek.

Az a gond ,hogy itt (ebbe az országba) olyan rapperekkel azonosítják a hip-hopot ,mint pl. Mr.Busta,Dopeman,Gangsta Zolee...stb

Pedig szinte ők a legszarabbak ,stúdió gengszterek (kinek fáj ,kinek nem ez az igazság).

Viszont itt is vannak ezerszer igényesebb rapperek (pl. Saiid és Újonc).

Meg aztán ált. az emberek (hibásan) a hip-hopot és a rapet külön "műfajként" kezelik ,pedig a hip-hop az maga a műfaj ,a rap ,pedig ritmikus dalszövegmondás. Szóval ,ha valaki azt mondja ,hogy "rapet" hallgat az olyan ,mintha valaki azt mondaná ,hogy "éneket" hallgat. Egyébként a rappelés a reagge-be is megjelenik ,pl.

Ezzel arra akartam rá mutatni ,hogy ha valaki nem ért valamihez ,arról legalább ne akarja megmondani a tutit.

Bár tudom ,ezen az oldalon nehéz ,de a totális pofára esés érdekébe ajánlott...

#6: Mindegyik tetszetős. Lehet ,hogy az első kedves ,míg a második képen lévők bunkók ,vagy épp fordítva...

Szóval tömören...

Ezzel azt akartam összefoglalni ,hogy nem ez a "hip-hop". Nem öltözködésbe dől el.

Egyébként f vagyok.

2016. dec. 4. 20:49
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
Talán 2-3éve még azt mondtam volna,hogy egész jó,de szerintem mindennapos viseletre nagyon kiment már ez a divatból.Az oké,hogy pl hétvégén felveszel egy ilyen melegítőnadrágot egy snapback-el,de mindennapokra nekem nem jönne be.
2016. dec. 4. 23:26
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
"Bemelegítőnadrág" 😂😂😂 ez legyen 2016 szava!
2016. dec. 9. 01:42
 18/23 anonim válasza:
50%

Mindenki leszólta, és hogy le lettek pontozva! XD

Csatlakozom, nekem se annyira jönne be. Azt se szeretem ha valaki mozgó reklámtábla. A deszkázással nincs bajom, legyen lezseren öltözve, de ez a melegítőnadrág dolog... :D

2016. dec. 12. 20:41
 19/23 anonim válasza:
100%
én bírom a hipp-hopp-os fiúkat én mutatkoznák velük nekem nagyon bejönnek ezek mert énis ilyen laza stílusú lány vagyok:D
2017. jan. 4. 16:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Fuh, rockerként nem tudnék magam mellett elképzelni egy ilyen embert. A gördeszkával nincs baj, nekem is van, de a többi nagyon nem jön be.

Viszont ha nem normális lànyokra, hanem plàzacicákra pályàzol, akkor hajrá, nekik ez tetszik!

2017. jan. 12. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!