Miszter Raddzsí kérdése:
Már csak tömeg-gyártott ruhák vannak?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy lehetséges-e úgy ruhákat venni, hogy nem látom viszont 3 másik emberen az villamoson. Valami egyedibbre gondolok, de kb nem jut más lehetőség eszembe mint valamelyik pláza és tömegtermékei... Valaki, ötlet/tapasztalat? Bp-n?!( ja és félre ne értsetek, az ár is számít, szóval nem terveztetni szeretnék ruhát)2015. márc. 17. 21:18
1/4 anonim válasza:
Azért a plázákban is vannak ruhák (megfizethető áron) amik nem tömeg cuccok.vedd meg ami tetszik és kész onnantól az a te stílusod és ha te abba jól érzed magad akkor nem szamit hogy hány emberen látod.
2/4 anonim válasza:
Sokan ezért turiznak, vagy a tömegruhát feldobhatod pár DIY ötlettel, vagy varrathatsz magadnak egyedibe. Én pl farmerből varrattam kosztümöt, a nadrág 6 ezer volt, a zakó 5000, ezek kb plázás árak, viszont ez méretben tökéletes és tuti nem jön szembe az utcán :)
3/4 anonim válasza:
ha van pénzed, nézz el pár magyar dizájner ruha boltba. néha vannak akciók, vagy turi napok is a mono fashionben, így sikerült pár egyedi pulcsit-pólót vennem ott 1000-6000 ft közötti árakon.
4/4 anonim válasza:
Nem, csak nyilván nem ugyanezen az áron fogsz kis szériás, esetleg egyedileg gyártott ruhákat kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!