Férfi farmerben van olyan ami sztreccs?
Figyelt kérdés
Van egy Toll márkájú nadrágom de nem tudom hogy női vagy férfi. Kicsit sztreccses az anyaga. Amúgy nem néz ki nőinek de nem tudom a sztreccs miatt.Méret annyi van benne hogy Toll size 33.2016. nov. 27. 13:51
3/4 anonim válasza:
Van már pár éve szerencsére. :) De sajnos még mindig sokkal kevesebb farmer sztreccses, mint nőiben. Pedig sokkal kényelmesebb a sztreccses, mint a sima anyagú. Meg jobban is néz ki, mert jobban követi az alakot. :) Én csak ilyeneket hordok, utálom a simát.
4/4 anonim válasza:
"Meg jobban is néz ki, mert jobban követi az alakot. :)"
Teveszted a "sztreccst"-t a csogatyaval. Majd egyszer menj be egy GAS vagy G Star Raw uzletbe, a farmerek 60%-a "streccs" anyagu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!