Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A pénztáros rajtahagyta a...

A pénztáros rajtahagyta a nadrágomon a lopásgátlót! Vagy mi az! Az a fehér. Hogyan tudnám itthon leszedni?

Figyelt kérdés
Ahh megőrrít hogy lehetett ennyire figyelmetlen
2010. ápr. 29. 18:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

nem mindegyikbe van tintapatron.. -.-'

próbáld meg leszedni egy erős mágnessel.

nekem is volt ien és mágnessel lelehetett szedni :)

2010. ápr. 29. 23:51
 22/31 anonim ***** válasza:
8%
Jah, elfelejtették leszedni mi? :D Meg már nem tuod visszavinni :D Ha volt eszed ellopni, legyen eszed leszedni is.
2010. ápr. 30. 08:00
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó te taj paraszt vagy.

Igenis van, h elfelejtik leszedni, ahogy nekem is az Orsayben.

Legközelebb amikor ott vásároltam szóvá tettem, azt is, hogy nem csipogott be, mondták, hogy mert az régi típusú, nem mindig jelez be rá a rendszer.

De ez az amit nem tudhat az ember, és ezért ha ellopja valaki valószínűleg a próbafülkében leoperálja a csipogót, nem??

Én írtam a 100 ezres fizut, 5-6 éve dolgoztam ruhaboltban, nettó 90ért.

Azóta eltelt pár év, gondolom azóta több.

Ha meg flegmázik a fizetése miatt akkor húzzon el onnan. Nem kötelező ott dolgozni. Menjen el k**nak és nem 75000 lesz a havi bére.

2010. ápr. 30. 08:15
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj de egy eladónak kell érteni az emberekhez és nem felvenni a bunkóságot.Dolgoztam éjszakai vendéglátósként balatonon egy alapszabály volt....egy pultos de akár eladó,nem menstruál és családi gondjait meg hogy nem aludt az éjjel kint hagyja a boltból.Mert nem magadat minősíted eladóként hanem a boltot.
2010. ápr. 30. 18:37
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt ma csak egy ruhán.Mi szét törtük fogóval mert már bezárt a bolt mikor otthon észrevettem.Mellesleg a ruhának semmi baja nem lett.:)
2010. ápr. 30. 19:12
 26/31 anonim ***** válasza:

Villával megpróbálhatod lefeszíteni, vagy mágnessel.

Anno én is az Orsayban dolgoztam, és volt hogy mi is rajtahagytuk a csipogót, (minden alkalommal becsipogott a kapu)főleg a kabátokban, már abba volt hogy 4et tettünk, volt amit elrejtve hogy a kedves vásárló ne tudja ellopni, és átnéztük mi, de elég vastag így sajnos előfordul.

De ha mégis benne maradt és visszahozták (ilyenről nem tudok)biztos hogy kiszedtük volna és nem nézünk lesajnálóan. Volt mikor 100ezer forint fölött volt a fizetésünk de ahhoz rengeteget hajtottunk, eladtunk és túlóráztunk. Higgyétek el nem minden eladó bunkó, és megpróbál segíteni, de ő is ember és ha a vásárló semmibe veszi, vagy megalázza nem fogja hagyni magát.

2010. ápr. 30. 23:55
 27/31 anonim ***** válasza:
csípőfogó,vagy harapófogóval szétroncsolod a műanyagot,
2010. máj. 2. 21:50
 28/31 A kérdező kommentje:

" Jah, elfelejtették leszedni mi? :D Meg már nem tuod visszavinni :D Ha volt eszed ellopni, legyen eszed leszedni is."

na elmész a büdös pics*ba!!!!!falra tudnék mászni az ilyenektől!!!!!! majd ha ez veled is előfordul írd már meg nekem, én meg szépen le "lopós cigányozlak"!! TAPLÓ S*GGFEJ!!!!

2010. máj. 3. 09:57
 29/31 A kérdező kommentje:

amúgy köszi a NORMÁLIS válaszokat

látszik, hogy a bunkók még nem jártak így...

2010. máj. 3. 09:58
 30/31 anonim válasza:
6%
én tudom tutira mer rengeteg ruhát loptam már el. Na szóval annyit kell csak csinálni hogy az egyik felét a hátulját ha megtudod különböztetni ha nem az se baj, öngyújtóval addig kell égetni amíg megnem puhul a műanyag, a ruhának nem lesz semmi baja és amikor már elég olvadt a csipogó csak széthúzod és kész is van.
2012. nov. 18. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!