Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A pénztáros rajtahagyta a...

A pénztáros rajtahagyta a nadrágomon a lopásgátlót! Vagy mi az! Az a fehér. Hogyan tudnám itthon leszedni?

Figyelt kérdés
Ahh megőrrít hogy lehetett ennyire figyelmetlen
2010. ápr. 29. 18:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én Orsayben jártam így itthon vettem észre hogy a pulcsi oldalában ott a csipogó.

Mivel nem volt kedven (terhességem végefelé) visszaautókázni a Camponába, így mivel pont varrásnál volt, megbontottam a varrást, kiszedtem és összevarrtam.

Farmernél csak akkor tudod szépen megcsinálni, ha a varrásba tették a csipogót. Ollóval picit megbontod, kiszeded és összeöltöd.

2010. ápr. 29. 19:13
 12/31 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudod holnap fölvenni... Van ilyen. Az eladót meg ne szídd, mert a sok hozzád hasonló nyavalygós p*csáktól kifáradnak, naná, hogy figyelmetlen. Ráadásul meg se fizetik.

Mondhatod, hogy ez nem a te dolgod, de ez akkor sem egy tragédia.

2010. ápr. 29. 19:17
 13/31 anonim ***** válasza:

nem ilyen kis fehér? és olxan mintha vmi kemény vmi lenne benne.

na nekem ilyen volt az övemben. a zarában vettem. de én sem vittem vissza..hanem becsipogtam mindenhol és aztán jött a biztonsági őr és átnézett..de aztán eszembe jutott hogy az övembe volt ilyen ki fehér izé. na azt lehuzta a pénztárnál. és aztán én otthon kivágtam...

2010. ápr. 29. 19:42
 14/31 A kérdező kommentje:

"Az eladót meg ne szídd, mert a sok hozzád hasonló nyavalygós p*csáktól kifáradnak, naná, hogy figyelmetlen"

én egyáltalán nem vagyok ilyen! eléggé zárkózott vagyok, eszembe nem jutna egy boltban nyavalyogni!

2010. ápr. 29. 19:50
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

19:17

hát ne haragudj de amikor egy ember ruhát vesz valószínű fel szeretné venni és nem harcolni egy fehér műanyaggal,amikor az eladónak egy mp. levenni.

És különben is ez a munkája....nem tetszik lehet mást keresni..Más se biztos hogy szereti amit csinál dehát ez van.

2010. ápr. 29. 20:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Késsel ha benyúlsz ahol össze van rakva a lopásgátló, és szétfeszíted, lejön. én is voltam már így :)
2010. ápr. 29. 20:39
 17/31 anonim ***** válasza:
83%

19:17

Az, hogy eladónak szar napja van az vevőként kúrv*ra nem érdekel, ha nekem akár többórás visszaút (költségről nem is beszélve) hogy visszamenjek (aztán még megvádolnak lopással.....) vagy itthon szarakodjak, mert figyelmetlen tyúk.

Az meg a másik, hogy vevőként más ciki bemenni egy üzletbe mert vagy lesajnálóan végigmérnek csak mert nem XXXS méretet hordok (hanem M/L) vagy pedig megzavarom az értelmes beszélgetésüket a csávókról meg a bulikról.

Ezek egész nap csak a körmüket reszelgetik, 100ezerért nem is erőltetik meg magukat... sokszor azt hiszem túl is vannak fizetve....

2010. ápr. 29. 20:48
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

utolsó ...igazat adok....bár engem múltkor kigúnyoltak mert megkérdeztem nincs e xs-es.Aztán mikor elmentem próbálni hallottam hogy nyomták a "poént"...

-nem akarsz egy ilyet...?

-ááá nem maradj már nekem csak az xs-es a jó..

szóval ennyit róluk....mégjó hogy rossz napom volt és leoltottam őket..

2010. ápr. 29. 20:53
 19/31 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így és pont a plázába a C&A-ban.Vettem egy szürke felsőt és én nem vettem észre hogy rajtahagyta mert gondoltam csak leveszi hamár ott volt szemközelbe és én sem csipogtam be majd otthon vettem észre hogy rajta van.Vane gy rossz szokásom hogy kidobom a blokkot meg ilyenek szóval azt hiszem már nem volt meg mikor észrevettem és anyáék kérdőrevontak hogy loptam e.Aztán valamivel csak szétfeszítették de nem folyt ki semmi belőle,szépen kiszedték csak lett rajta két lyuk :/ de azt belehet varrni.
2010. ápr. 29. 21:04
 20/31 anonim ***** válasza:
7%

El vagytok tévedve... Hol keres egy eladó 100 ezret? Bnőm westendi jeans clubban dolgozik, és 75 körül kap kézhez. Ennyiért én is flegmáznék.

Aha, szóval a boltban zárkózott vagy, aztán a neten meg vered a nyálad. Szánalmas.

Ha normálisan mosolyogva, és nem félénken kérdezel egy eladót, ha értesz az emberekhez, akkor inkább rendesek, mint bunkók. Ennyi.

2010. ápr. 29. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!