Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti mit gondoltok arról...

Lányok ti mit gondoltok arról hogy megfelelő öltözék az autóvezetéshez?

Figyelt kérdés

A szakértők mindig azt ,mondogatják hogy ne vezess papucsban és magassarkúban mert ... Én láttam már nem egy csajt aki magassarkúban vezetett meg olyat is aki papucsban a(is) vezet . Sőt olyat is hogy mezítláb ! Ez akkor hogy van ? Ti miben tudtok vagy szoktatok vezetni ? Nektek nem gond a magassarkú vagy a papucs ha vezetni kell ? Esetleg szoktatok mezítláb is ? Friss jogsis 18 éves lány vagyok .

Kérlek írd hogy hány éves vagy és mióta vezetsz .

2016. nov. 20. 10:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam mindig van váltócipő, ha magassarkú van rajtam. Papucsban menni sem tudok, nemhogy vezetni. Szandált nem hordok. Tornacipőt, sportcipőt és bakancsot hordok.

Apum autóversenyző volt, szóval neki fontos, hogy rendes cipőt viseljünk vezetés közben. Teljesen kiakasztja, mikor anyu papucsban vagy magassarkúban vezet.

18/L egy éve vezetek.

2016. nov. 27. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!