Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy olyan kabátot szeretnék...

Egy olyan kabátot szeretnék venni ami egész évre jó. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Vagy vennem kéne egy kabátot külön télre, és külön az év másik 3/4 ére ?

Nem érzem jól magam mikor egy pufókos kabát van rajtam amiben nem lehet mozogni...egyszerűen nem kényelmes. Ezért gondoltam hogy a bőrkabátok jók lehetnek mert azok aránylag vékonyak mégis hőszigetelők, és azok még nyáron is hordhatók, viszont valaki meg azt mondja hogy a bőrkabátok csak tavasszal és ősszel hordhatók, télen semmiképp. hogy van ez ?

2016. nov. 19. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Télre semmiképpen se választ a bőrkabit, megfagynál benne. :) Ahogy te is írtad szerezz be az év 3/4-ére egyet. Télen nem muszály pufi kabátban járni. Próbáld ki esetleg a szövetkabátokat, vagy vannak azok a szőrös kapucnisak, amik most divatok( bocsi nem tudom a nevét). :)
2016. nov. 19. 08:53
 2/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Igazából ez csak azon múlik, hogy te miben nem fázol. Felőlem pulcsiban is járkálhatsz télen, ha nem fázol, érted. A bőrkabi hagyományosan valóban nem táli kabát, mert nem elég vastag, de ha pl én nem lennék fázós akkor simán hordanám télen is. Nyáron viszont beledöglesz a bőrkabátba, ez biztos.
2016. nov. 19. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

bőrkabát télre?? én kb már októberben fázok benne. persze ha kicsit nagyobbat veszel és alá tudsz öltözni, akkor egy darabig hordható, nade télen -10 fokban (még +10-ben se..) kizárt. amúgyis a bőrkabátok általában rövidek, nem lenne túl értelmes dolog télen is azt hordani.

szerintem ne ezen akarj spórolni, nem nagyon van olyan kabát, ami mínuszokban is jó meg az átmeneti időre se túl meleg. esetleg olyasmit tudok elképzelni, hogy kivehető bélésű, de inkább vegyél kettőt.

2016. nov. 19. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Bőrkabátban megfagysz még akkor is ha nem vagy valami fázós.
2016. nov. 19. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami olyan dszekiszerűséget vegyél, aminek van bélése és az kiszedhető.
2016. nov. 19. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok fazós, bőrkabátban voltam tavaly egész télen. Kardigán és póló volt alatta. Meg egy nagy sál.

Egyébként is módfelett enyhe telek vannak már.

2016. nov. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!