Egy olyan kabátot szeretnék venni ami egész évre jó. Létezik ilyen?
Vagy vennem kéne egy kabátot külön télre, és külön az év másik 3/4 ére ?
Nem érzem jól magam mikor egy pufókos kabát van rajtam amiben nem lehet mozogni...egyszerűen nem kényelmes. Ezért gondoltam hogy a bőrkabátok jók lehetnek mert azok aránylag vékonyak mégis hőszigetelők, és azok még nyáron is hordhatók, viszont valaki meg azt mondja hogy a bőrkabátok csak tavasszal és ősszel hordhatók, télen semmiképp. hogy van ez ?
bőrkabát télre?? én kb már októberben fázok benne. persze ha kicsit nagyobbat veszel és alá tudsz öltözni, akkor egy darabig hordható, nade télen -10 fokban (még +10-ben se..) kizárt. amúgyis a bőrkabátok általában rövidek, nem lenne túl értelmes dolog télen is azt hordani.
szerintem ne ezen akarj spórolni, nem nagyon van olyan kabát, ami mínuszokban is jó meg az átmeneti időre se túl meleg. esetleg olyasmit tudok elképzelni, hogy kivehető bélésű, de inkább vegyél kettőt.
Nem vagyok fazós, bőrkabátban voltam tavaly egész télen. Kardigán és póló volt alatta. Meg egy nagy sál.
Egyébként is módfelett enyhe telek vannak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!