Punkok öltözési praktikák?
14:45ös vagyok. én egy szóval sem említettem h a skinek fasizták! én csak elmondtam h mit tudok... bocs hha ez valakinek nem tetszik... :S nem értem még azt sem h mi a bajod azal h ki milyen színű fűzőt tesz a bakancsba? még1x leírom: azt írtam amit én tudok, és azt h én hogy hordom!
az a komcsi hha mind2be piros fűző van, és az anarchistáknak a zászlaja piros-fekete, és is így hordom a fűzőt, szal nem értem h lehetek komcsi... -.- XD csqak röhögök az előzőn. hogy miért? eddig ezt írtam XD
ha a felvarrót fogselyemmel varrod fel, akkor tartósabb lesz.
Olcsó, turis övekről le lehet szedni a szegecset, és fel lehet tenni egy farmer vagy bőr dzsekire. A kidobásra ítélt hiányos övből lesz a jó kabát.
Fess rá akrillal, vagy varrj fel anyagdarabokat.
Kicsi fekete anyagkockákból akrilfestékkel lehet felvarrót csinálni.
Itt találsz póló vagy felvarró mintákat: [link]
Bizonyos nyomtatós papírboltok vállalanak nyomtatást pólókra. Vigyél banda logót, punk képeket., politikai üzenetet...
Más ruhadarbokból kivágott leopárdmintás vagy tigrismintás anyagokat is belekombinálhatsz. Pl. gyerek nadrág, nagyi kalap, amit találsz a turiban.
Az hogy nem vagy élére vasalt, még nem jelenti azt hogy nem figyelsz a kinézetedre. Lehetsz szakadt vagy büdös néha, de ha látszik a ruhádon, hogy sokat dolgoztál rajta, akkor lesz igazi respected.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!