Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Punkok öltözési praktikák?

Punkok öltözési praktikák?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 15:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ha önnmagam kell kifejezni akkor miért szúrja ez a szemetek?
2010. máj. 5. 11:57
 12/25 anonim ***** válasza:

Senki sem szülletik punk-nak vagy pics@nak. Ezek csak felvett szerepek, ha ösztönösen így öltözködsz, és élsz, akkor talán igazi punk vagy. De ha ösztönösen így viselkednél, azaz punk lennél, akkor magasról tennél rá, hogy mit veszel föl.

Manapság az emberek 90%-a legyen szó bármilyen stílusról, csak gondol egyet fölveszi, közben ő maga egyáltalán nem olyan, ill. nem is tudja magáról, hogy milyen. :P

2010. máj. 5. 12:13
 13/25 anonim ***** válasza:
Ja! mellesleg ha annyira öltözködési praktikákat szeretnél akkor nézz meg pár videó klippet. de ne ilyen vacak punk zenét hanem partisanst, meg anti nowheret, vice squadot....gondolom ismered őket...
2010. máj. 5. 16:30
 14/25 anonim ***** válasza:
hülyeség amit írsz, már bocsi:\ nem úgy van, h most hétfőn diszkós vagyok ,és hoppá, gondolok egyet, kedden már punk. énse egyik napról a másikra lettem az. kellett egy év kb mire megértettem miez, honnan indult, és miért. mi a mondanivalója, és az értelme.jah igen, és fontos a társaság. ha nem kerülők bele olyan körbe akik msot a legjobb barátaim, lehet hogy sose leszek punk. (előtte csak rocker voltam) de nekem így jó. nem azért öltözök így , mert divat, hanem mert nekem ez tetszik. szeretek kitűnni a tömegből, és szeretem h ennek az egésznek van értelme, nem úgy mint más stílusoknak (pl-t nem írok, nem akarok senkit megbántani)
2010. máj. 5. 19:26
 15/25 anonim ***** válasza:
15%

"lehet hogy sose leszek punk. (előtte csak rocker voltam) "

mintha a rocker az valami elődképződménye lenne a punknak.

nincsenek rockerek, talán idősebbek értik még mi ez.

punkok végképp nincsenek, azok a legkorcsabb hülyék.

2010. máj. 5. 19:35
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha egy stílust, egy életszemléletet, egy eszmét igazán magadévá tudsz tenni, akkor onnantól fogva nem érdekel téged, hogy külsőben, öltözködésben ki tudod e fejezni.
2010. máj. 6. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

19:35 ösnek..

te ki vagy ,hogy ezt el döntsd? Hogy megmondd másoknak ,hogy nincs olyan ,hogy punk ,rocker.

Ki vagy te ,hogy ezzel gyere?

Azt hiszem mindenki maga dönti el vagy érzi ,hogy hova tartozik?

Attól ,hogy valaki punk még önmaga. Attól ,hogy egyeznek a nézeteik,hasonló zenét hallgatnak, tarajuk van.. attól még mind mind különbözőek.

És miért ne lehetnének hasonlóak? Ki az aki ezt megtilthatná? Egyáltalán mi jogon szólnak az emberek abba bele ,hogy valaki hogyan öltözködik? És milyen stílust képvisel?

Beszéljünk itt punkokról akár emokról rockerekről bárkikről.

Mindenki maga dönti el hova tartozik.

Ha ki akar tűnni a tömegből tűnjön. Élje az életét?

Soha nem fogom megérteni miért szúrja a szürke emberek szemét, ha valaki más.

Attól nem lesz kevesebb senki mert punk. Nem lesz kevésbé értékes ember.

És a leggázabb ,hogy szinte senki nem a kérdésre válaszol. Hanem kioktatja a kérdezőt.

Én még az elején elmondtam milyen öltözködési tippeket tudok. Üdv a kérdezőnek!

2010. máj. 6. 19:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez is egy divat, ahogyan minden más is. Elég régóta vagyok azon anézőponton hogy vagy mindig mindent divatnak veszünk, vagy soha semmit. "ösztönösen" nem találsz rá a szépen elterjedt acélbetétesre és sorolhatnám. Felvett szokások. Valahogy minden pank pank lett, ki így ki úgy. Általában valósíznűbb hogy a baráti társaság húz, és "utánnuk mész" mind öltözködésben mint minden másban.

Aztán hogy a kérdésre is válaszoljak:

ugye hát elsősorban tudni kéne hogy fiú vagy vagy lány, de feltételezem lány. több irányzat is elfogadott, ugyhogy lényegében bármit felvehetsz csak az összehatás számít.

cipő: bakancs (surranó vagy acélbetétes, színes vagy fekete tökmindegy, a cipőfűződ színére figyelj mert nem mindegy. előszörre feketét tegyél bele azért nem néznek hülyének.)

tornacipő, edzőcipő, vagy akár magassarkú szegecselt cipők (ezutóbbit sokan már nagyona divatpankokénak tartják de nekem tetszik)

alsó: minél rövidebb szoknya annál jobb. ez is lehet bármilyen, szaggatott farmer, színes, bármi. jó a nadrág is, szaggatott, vagy felvarrókkal telirakott, zipzárakkal telivarrt. harisnya:necc, vagy színes, szakadt (vagy ezek kombinácioja:D)

felső: ez az abszolutmindegy. szaggathatod azt is.

+jo sok ékszer mindenhova.

Amit még "szeretnek" a pankok: kockás, biztosítótű, zipzár, felvarró, szimatszatyor, málhazsák, párduc vagy egyéb állatminták, kitűzők, kopások, gatyatartó(lógatva), láncok, szegecsek....

2010. máj. 13. 17:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
énis punk vagyok . én bőrdzsekit hordok hátán anarchy jel még nincs kész a dzseki . vagy farmerdzsekit kivan szegecselve . bakancsot fehér fűzővel . színes nadrág vag terep vagy kockás vagy farmer szakadt . haj az taréj .
2010. jún. 19. 10:38
 20/25 anonim ***** válasza:
figyelj utolsó válaszoló, mert a fehér fűzőről úgy hírlik h skinhead! bár azt is hallottam h megcserélődött a kettő, nemtom :S de azért vigyázz! nekem piros fűző van a bakancsomba, punk vagyok. vagyis piros-fekete, mert anarchista :D
2010. júl. 3. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!