Mit gondoltok erről a szettről bálba?
Figyelt kérdés
Pink ruhát vettem, ami nagyon illik a hajam színéhez (aranybarna, szőkés). A ruha egy licit a térdem felett végződik. Van a ruhával egyező színű rúzsom és körömlakkom. Szóval az elképzelés: pink ruha, nude magassarkú, nude borítéktáska, pink köröm és rúzs, a szememre maximum egy tusvonal. Szerintetek ez így milyen? S ehhez a szetthez milyen színű fülbevalót, karkötőt javasoltok?2016. nov. 18. 10:46
2/5 Sunshinedoll válasza:
Bálba nekem a koktélruha nem túl odaillő, bár attól függ, milyen bál. Én estélyit vennék.
Meg nekem ez a túl sok, precíz matchy-matchy nem nagyon tetszik 1-2 kivétellel. Minden pink vagy nude, szerintem jobban feldobná egy narancssárga rúzs vagy lakk, vagy kék táska de igazából ez a te dolgod
3/5 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan bál, ahol kiröhögnének estélyiben... a narancssárga rúzs és lakk nálam abszolút felejtős, a kék talán működhet. A munkám miatt eleve nem viselhetek sok színt, ezért választottam most egy kicsit vadabb színt, de mivel önmagában feltűnő a ruha, ezért gondoltam, hogy semleges kiegészítőket választok.
Egyébként köszönöm a válaszokat.
2016. nov. 18. 13:04
4/5 anonim válasza:
Pink lakk már sok. Inkább valamilyen pinkes bordós vagy lilás, de ne pont olyan szìnű legyen, mint a ruha.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem muszáj, hogy a rúzs és a lakk egyforma legyen...inkább választok más lakkot és rúzst, de nem fogok különböző lakkot és rúzst használni...
2016. nov. 19. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!