Mit gondoltok erről a szettről? Nőies?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy unalmas és fantáziálatlan, nekem tetszik. Csupán: lecseréljem a nadrágot szoknyára (mert a szoknya nőiesebb gondolom, de már 3 napja azt hordok), konkrétan egy ilyen szettről van szó: fekete alapon fehér pöttyös póló, nem bő fazonú, normális póló, kicsit ujjatlan féle, nem kivágott :D magasderekú mentazöld short, ilyesmi fazon: [link]
Cipő, táska ugyanez: [link]
2015. jún. 10. 20:12
1/5 anonim válasza:
Nem kifejezetten nőies, inkább laza csajos.
2/5 anonim válasza:
szerintem csini. egyszerű, de igényes :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem is csinos. Ne cseréld le a nadrágot szoknyára! Jó ez így, laza.
5/5 anonim válasza:
A nadrág jó, ha jobban áll, mint a hölgynek a képen. A felső jól hangzik, de együtt kellene látni. A táska oké, a cipő borzalmas, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!