Ballagásra milyen ruhát illik felvenni? (testvérem ballag) sűrgős
Figyelt kérdés
lécci linkeljetek ruhákat vagy esetleg hogy hol lehet venni.és hogy milyen színűt. fontos lenne sürgös.köszi2010. ápr. 29. 14:45
1/4 A kérdező kommentje:
mennyire illik kiöltözni? mondjuk koktélruci boleróval? vagy az sok? ezt nem tudom...vagy csak egy nadrág vmi elegáns felsővel?
2010. ápr. 29. 14:50
2/4 anonim válasza:
Fölvehetsz egy elegánsabb felsőt valami farmerrel/fekete nadrággal vagy szoknyával meg magassarkúval/balerinacipővel. Vagy egy egyberuha is jó. A koktélruha boleróval nagyon sok. :)
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy??
Én ilyet vettem a barátom ballagására:)
van hozzá egy ugyanilyen rövid ujjú boleró is!
Én piacon vettem a ruha 3900ft volt a boleró pedig 2 ezer!
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok!
Attól függ,hogy hány éves vagy..szerintem nem sok a koktél ruha:)
És attól is függ,hogy délelőtt vagy délután van a ballagás!HA délután van akkor érdemesebb nadrágot felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!