Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Combfixes kérdések?!

Combfixes kérdések?!

Figyelt kérdés

Lehet hülyéket kérdezekek, de nekem nem minden egyértelmű:)

Gondolkozom egy csipkés combfixen, mert a harisnyáim egy idő után elkezdenek lecsúszkálni és nem állhatok neki az utcán/iskolában húzogatni mindenki előtt.

Úgy tudom a combfixben van egy szilikoncsík. Akkor lehet harisnyatartó nélkül is hordani?

Elkopik egy idő után ez a szilikon csík? (Volt olyan melltartóm amit pánt nélkül is lehetett hordani, de néhány mosás után már nem tapadt az a csík)

Illetve meddig lehet egy ilyet felhúzni? Combközépig érő szoknyákat hordok, szóval nem extra miniket, de kicsit félek hogy ha kicsit felfújja a szél a szoknyát vagy a lépcsőn az alattam lévők meglátnák. Ugye nem szeretnék ribis hatást kelteni, épp ezért fontos hogy ne látszódjon mikor ülök sem.

2016. nov. 17. 13:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Egy idő után a szilikoncsík elkopik, és nem tapad.

Számomra sokkal macerásabb a combfix viselése, mint a harisnyáé.

2016. nov. 17. 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján neked jobb lenne a sima harisnyanadrág, mert ezek mind jogos felvetések. Inkább annak járj utána miért csúszik le a harisnyád, lehet hogy rossz méret, de ha ráveszel még egy bugyit az van hogy megoldja.
2016. nov. 17. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha lehet hulyeket kerdezel akkor miert valaszoljunk?

Kerdezz okosabb embereket!

2016. nov. 17. 14:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam logikus hogy nem a válaszadókra gondoltam, hanem a kérdésekre-.- Csak másképp nem engednék kiírni mert káromkodásnak számít, de ha te magadra vetted, hát sajnálom, ez nem az én gondom:D
2016. nov. 17. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:
16%

Nem szeretnel ribinek latszani?

Ami szep es elegans az miert baj!

A nok ferfi ruha viselete meg az acelbetetes bakancs az persze rendben van...

Es ha kilatszik akkor mi bajod lesz? Sok ferfinek aki ezt meltatja annak fog tetszeni!

2016. nov. 17. 15:41
 6/13 BlackLove ***** válasza:

Én csak combfixet hordok, harisnyatartó nélkül. Így is tökéletesen fentmarad. Fontos, hogy a te méretedben vedd meg, és akkor nem lesz baj a tapadással.

Én csak ebben érzem magam kényelmesen, mivel amit te is említettél, a normál harisnya, az mindig lecsúszkál, nem áll meg szépen, csúszkál ide-oda, ami néha elég kellemetlen helyzeteket generálhat, ha épp fel kéne húzni.

Mi lányok ezt már csak tudjuk! :)

Szóval bátran javaslom a combfix használatát!

2016. nov. 17. 17:53
 7/13 A kérdező kommentje:

6-os köszi:)

5-ös: Mert az én szemembe egy csipkés fehérnemű a hálószobába való vagy ha utcai viseletként hordja valaki, akkor illő eltakarni. Lehet hogy tetszene sok férfinak, de én nem érezném magabiztosnak ettől magam, inkább kellemetlenül érne a dolog. Az hogy valaki a másik nem ruháiba öltözik, az megint más dolog, ebbe nem mennék bele.

2016. nov. 17. 18:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez csak a Te tulreagalt megitelesed kerdezo!
2016. nov. 17. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Volt barátnőm sokat hordott combfixet utcára szinte csak azt, harisnyanadrágot nagyon ritkán, de nagyon nagyon ritkán volt rá példa, hogy elkezdett lecsúszni. Vigyázni kell hogy a szilikoncsíkhoz ne érjen nedvesség meg jó legyen a méret. Ja meg ajánlom, hogy olyan fixeket vegyél amiknek keskenyebb a csipke része akkor nem fog kilátszódni. :) Egyébként a combfix egészségesebb is mert jobban hagy szellőzni meg ha belegondolsz WC-nél sincs vele macera szóval én támogatom hogy áttérj :D
2016. nov. 17. 21:43
 10/13 A kérdező kommentje:

Ez nem túlreagálás, egyszerűen más a véleményünk. Nem akarom mutogatni és kész, a kérdésem ezen része nem arra irányult hogy ki ért egyet velem, hanem hogy meddig lehet felhúzni hogy még véletlenül se látszódjon.

9-es: na igen a könnyebb wc-zés is nagy előnye, ez a másik ok amiért elgondolkoztam:)

2016. nov. 17. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!