Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel szilveszterre?

Mit vegyek fel szilveszterre?

Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ruhát.
2016. nov. 14. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ohh hát az még messze van, teljesen felesleges most gondolkodni ezen, aznap derül ki szerintem mik a lehetőségek
2016. nov. 14. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Fiú, lány, hibrid vagy, fél évszázados, csecsemő? Semmit nem tudunk!

Legalább, ha idenyekegtél volna valamit.

2016. nov. 15. 04:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nő homokóra alkat nagy mell nagy popsi arányaiban és kik derék lapos has. Átlagos magasság. Azért most kérdezem mert most kellene megvenni. Tegnap tudtam meg hogy a párom elvisz egy wellness szallodába és ott fogunk szilveszterezni. Miben legyek??? Ma mennék vásárolni. Flitteres vagy csillogó ruha? Van ami tetszik de az nem túl giccses?? Tele vannak velük az üzletek. Zara mango
2016. nov. 15. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondolok
2016. nov. 15. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem jött link. Egyébként én hanyagolnám a flitteres, meg mindenféle csili vili cuccokat. Mert máskor, más alkalommal nem tudod felvenni. Nehéz őket kihasználni. Elegánsabb, letisztultabb ruhát jobban ki lehet használni. Ez az én véleményem, bár van aki szereti halmozni, csakhogy tele legyen a szekrény.
2016. nov. 15. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én egy letisztult fekete ruhát szeretnék majd venni akkorra, nem kihívót, inkább elegánsat. Fekete harisnya és fekete telitalpú bokacipő. Mivel biztosan leszünk egy keveset kint is, emiatt gondolnom kell arra is, hogy mondjuk a lábam ne fagyjon meg.

Én inkàbb a körmöm fogom csili vilire megcsinálni. Szerintem is giccsesek a strasszos, flitteres ruhák és nem is tudod többször felvenni.

23/L

2016. nov. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!