Mit vegyek fel Szilveszterre?
Figyelt kérdés
Egy éjszaka múlva lesz Szilveszter. Nem tudom ,hogy mit vegyek fel. Légyszi ÍRJATOOOK!2015. dec. 30. 17:19
1/5 piriiiii válasza:
Annyira imádni való, amikor feltesztek itt egy kérdést és nem írjátok körül. Lemaradt egy nyilvánvalóan fontos részlet: a nemed. A következő fontos részlet, hogy milyen alkalomra? Házibuliba mész? Családhoz, rokonhoz? Vagy valami elegánsabb helyre?
2/5 anonim válasza:
Tuti csaj vagy a pasik nem fo&lalkoznak ilyennel legalabbis eleg kis reszet erdekli.. Igaza van az elottem levonek ird le milyen alkalomra... Mert egy hazibuliba nem az aranyruhadat kell felvenni arany cipovel es egy kilo 24 karatos arany ekszerrel... Hazibuliba inkabb nadrag es felso kombinacio.... Szorakozohelyre inkabb ruha... Bar amilyen hideg lesz en nem veszek fel ruhat az is biztos mert fontosabb az egeszsegem...
3/5 piriiiii válasza:
Én lány vagyok. Házibuliban leszek, a következő szettben: fekete lábmelegítő, fekete rövidnadrág, talán alá valami harisnya és egy piros, lazán kötött felső.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2016. júl. 23. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!