Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mikor meg van a mensite...

Lányok mikor meg van a mensitek szoktatok harisnyanadrágot viselni?

Figyelt kérdés
persze csak kellemes napos meleg időben mikor a hideg nem kényszeríti ki a nadrág viselést

2016. nov. 14. 12:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szerinted? :DNem akarom!
2016. nov. 20. 23:27
 22/32 anonim ***** válasza:
Istenem, az emberiség megérett a pusztulásra...
2016. nov. 21. 09:27
 23/32 A kérdező kommentje:

Szerintem meg nem lehet. A a válaszaidban fellelhető metakommunikációs háttérzörejek legalábbis ezt éreztetik.

22-es: Keress pszichológust, azt javaslom!

2016. nov. 21. 13:40
 24/32 anonim ***** válasza:

Szerintem pszichológus neked kellene kérdező! Sőt, lehet neked inkább pszichiáterre lenne szükséged...

Had döntsem már el én, hogy mit akarok és mit nem! :D Köszi!

2016. nov. 22. 00:09
 25/32 anonim ***** válasza:

kérdező,

harisnyás-menstruálós kérdésből kiindulva, hosszútáv-utazós témával próbálsz csajokat felszedni és én keressek pszichológust?

metakommunikációs háttérzörej ide vagy oda, de megfogadom a tanácsod és csak azért is elküldöm egy szexuálpszichológus ismerősömnek ezt a posztot...

2016. nov. 22. 07:53
 26/32 A kérdező kommentje:

17-es válaszodban azt írtad nem lehet. Ha úgy írtad volna hogy nem akarsz, nem kívánsz új partnert, vagy kizárt részedről új kapcsolat,vagy ezekhez hasonló formátumban határozottan mondod ki azt hogy nem, nem erősködök, de a határozatlan "nem lehet" jelzővel fellibbented a remény fátylát mindazok előtt akik vágyakoznak utánad. Nem magamról beszélek természetesen!

25-ös én nem itt szedek fel csajokat hanem utcán buszon benzinkútnál mélygarázsban vagyis nyilvános helyeken, ott ahol éppen megtetszik valaki. És kifejezetten sikeresek az ismerkedési próbálkozásaim. Majd írd meg milyen diagnózist állított fel a szexuálpszichológus ismerősöd rólam. Én mondjuk tudom mit fog mondani, te viszont meg fogsz lepődni az állításain. Mert nem azt fogod hallani amit szeretnél.

2016. nov. 22. 14:42
 27/32 anonim ***** válasza:

Értelmezz! Olvass vissza!

Bemásoljam? Bemásolom...

- "De lehet hogy én nagyobb ő vagyok mint ő!"

- "Vicces vagy te... :D Nem, nem lehet!"

Magyarázzam? Tehát: nem lehetséges, hogy nagyobb ő vagy nála! Érthető? Nem azért, mert nekem nem lehet, hanem mert nem lehetséges, tehát lehetetlen, hogy nála nagyobb ő legyen bárki is! Megvan? :D

2016. nov. 22. 23:13
 28/32 A kérdező kommentje:
Ezek szerint félreértelmeztem. Ebben hibáztam. Te pedig abban hogy a többféleképp értelmezhető közlendődet nem tetted egyértelművé néhány plusz kifejezéssel. Mert azt elismerheted hogy az én értelmezésem is helyesnek tekinthető és amit írtál abból nem egészen világos hogy neked meg van a nagy ő, aki az ők ő-je, akinél nincs őbb. Persze gondolom aktív fészbuk életet élsz és ott szoktad meg a rövid felületes párbeszéd formulát. Nagyon modernnek akar látszani az a stílus de nem az. Viszont az agyleépítő képessége nem vitatható.Nem rád céloztam! És félreérthetetlenség ha javasolhatom! Nem lát senki a szép arcocskád rejtette gondolataidba.
2016. nov. 23. 22:40
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem, csak lényegretörő vagyok, mert drágább az időm annál, hogy felesleges magyarázkodásra pazaroljam. A te szavaddal válaszoltam, azt hittem pontosan ezért érthető lesz. Tévedtem! Ez pedig nem társkereső oldal, ezért több figyelmet nem is óhajtottam fordítani a témára. Úgy gondolom, hogy egy egymondatos válasszal is tökéletesen lehet közölni, amennyiben a befogadó tudja azt értelmezni!

Nem bennem van a hiba! ;)

2016. nov. 25. 00:19
 30/32 anonim ***** válasza:

Az "arcocskámról" pedig fogalmad sincs, ahogy arról sem, amit rejt. :) Bár valóban szép. Szóval köszönöm a bókot.

Kiegészítésem még valamivel? Vagy ok így? Remélem!

2016. nov. 25. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!