Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok a ti párotok ilyen...

Lányok a ti párotok ilyen időben hord harisnyanadrágot?

Figyelt kérdés
Ezt csak azèrt kèrdezem, mert rá akarom venni èn is a páromat hogy nyugodtan hordjon ő is mert ez abszolult nem ciki, ès legalább nem fázna, ès találtam is neki vastag fèrfi harisnyanadrágot.

2016. nov. 12. 17:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Én meglepetésből vettem neki vastag pamut férfi harisnyanadrágot, először nem akarta fel venni, de aztán csak rá vettem nehezen, az óta meg le sem akarja venni, azt mondta meg sem gondolta volna hogy a harisnyanadrág ilyen kényelmes.

És nekem még ráadásul nagyon aranyos is benne, mindig mondom is neki nagyon cuki vagy harisnyában, és örülök neki hogy hordja.

2017. márc. 15. 06:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem a vastag pamut nem tetszik, hideg ellen jó, de amúgy nem, nem simul szépen a lábra, nem tapad a bőrre, így zavar nadrág alatt. a nylon vagy microfibra ilyen szempontból jobb, mert elasztikus.
2017. márc. 15. 10:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Amig hűvösebbek a reggelek a párom nejlonharisnyát vesz farmer alá.
2017. márc. 17. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!