Szülők megvennétek ezt a cipőt a fiatoknak? Most akciós
2016. nov. 12. 12:09
11/16 anonim válasza:
Ja, és miért nem a sport rovatban tetted fel a kérdést.
12/16 anonim válasza:
Én rendszeresen futok, ez a cipő ránézésre nagyon rossz kialakítású,
Pedig jó cipő, de nekem kevés a csillapítása. 20 km-ig tökéletes... ennyit a ránézésedről.
13/16 anonim válasza:
Ha megengedhetném magamnak, akkor meg. De nem csak úgy hopp. Tegyen is érte valamit. Tanuljon jól a suliba, ilyenek.
14/16 anonim válasza:
A fiam rendszeresen fut, neki vettem már drágább futócipőt, de még az sem került ennyibe. Ez nem látszik jó kialakítású cipőnek. Ilyesmit egyébként csak próba után vennék, minden mm számít.
15/16 anonim válasza:
Nem. Ha még kicsi, akkor nincs szüksége több tízezres cipőre, ha meg már kamasz, meg tudja venni magának abból a pénzből, amiért megdolgozott.
16/16 anonim válasza:
12:
Miért, te futottál ilyenben? Nem véletlenül írom, hogy ránézésre, próbáltam már hasonló kialakítású cipőket, nekem nagyon nem jöttek be, de persze lehet hogy másnak meg ez a jó. Nem értem milyen alapon kötsz ebbe bele, nálad van talán a Szent Grál? Kb. most írhatnám azt, hogy egy ilyen szövegből látszik, hogy életedben nem futottál még 20 km-t, nem hogy egyszerre, de összesen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!