Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt már bárki alsó nélkül?

Volt már bárki alsó nélkül?

Figyelt kérdés
Volt már bárki alsógatya nélkül nadrágban?

2016. nov. 12. 11:37
 1/7 anonim válasza:
81%
Én még nem. Elég gáz lenne, mert előfordul, hogy véletlen lehúzva marad a sliccerem vagy magától lecsúszik, ha éppen olyan nadrág van rajtam. Szerintem senki sem örülne ha ki kandikálna a brém a nadrágomból. :D
2016. nov. 12. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Akik har.nadrágot hordanak igen, én is pl.
2016. nov. 12. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Ha farmer nadrágot veszek fel, akkor alsógatyát nem szoktam alá felvenni.
2016. nov. 12. 12:51
 4/7 anonim válasza:

Alapvetően itthon melegítőnadrág alá nem veszek alsót, egyrészt kényelmes, másrészt nem kell annyit mosni :D

Ha bárhova megyek, akkor viszont felveszek sima gatyát, mert az tartja a helyén a dolgokat, és nem lengedezik össze vissza, nem csípődik be, stb.

2016. nov. 12. 13:05
 5/7 anonim válasza:
100%
Otthon csak úgy tolom.
2016. nov. 12. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, általában itthon melegítőnadrágban vagyok boxeralsó nélkül; számomra elég kényelmes, mert feszül nagyon a nadrág
2016. nov. 12. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Na az se normális, aki nem vesz. Féknyomos lesz a gatya; meg a koszos s.gge érintkezik a gatyával, aztán utána még napokig felveszi újra; meg össze-vissza leng benne minden.
2016. nov. 12. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!