35 feletti hölgyek, ti fel vennétek ilyet?
Figyelt kérdés
Hálószobába csábításhoz. Ja és úgy hogy nem s-es méret van hanem gyerek után egy kis pocak.
2016. nov. 7. 23:04
1/10 anonim válasza:
Konkrètan èn a párduc mintát nem szeretem, de egyèbkènt igen!
3/10 anonim válasza:
Nem, én szeretem ha van rendes melltartórész.
4/10 anonim válasza:
Ez eleg izlestelen. Egy szexi babydoll sokkal csinosabb lenne foleg ha van pocak.
5/10 anonim válasza:
Nem,rettentő ízléstelen.Csak akkor venném fel,ha a párom konkrétan ezt kérné.
6/10 anonim válasza:
Ebben semmi ízléstelen nincs. Elvagytok ti varázsolva. Amilyen buta libák vagytok azt se tudjátok mit jelent az a szó, hogy ízléstelen.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyen lenne,de nem is ez a lényeg hanem az hogy testhez álló,a párotoknak és a hálószobába.
2016. nov. 9. 22:43
8/10 A kérdező kommentje:
Hölgyek ti mit vennétek fel?
2016. dec. 17. 15:00
9/10 anonim válasza:
Szia, szerintem ez nem tul jo dontes,a parduc minta miatt, foleg hogy jobban radtapad majd. En keresnek valami egyszinut, mondjuk valami fekete csipkeset egy kis vadito szinnel kombinalva, melylilaval vagy bordoval. :) De a te izlesed es neked kell magabiztosnak erezned magad benne.:) A haloszoba tarsad biztos igy is ugy is gyonyorunek talal majd.:)
10/10 anonim válasza:
Miért buta liba az, akinek nem egyezik a véleménye veled?
szerintem is ízléstelen, a csipke és párducminta cigányos is.
Ha egyszínű lenne, csak fekete, bátran fellehetne venni, így nekem valamiért egy cigány útszéli dolgozó jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!