Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet mostanában csinosabb...

Hol lehet mostanában csinosabb, picit alkalmibb, fiatalos egyberuhákat kapni?

Figyelt kérdés
Jártam a H&M-ben, C&A-ban, Orsay-ben, New Yorker-ben, Bershka-ban, Stradivarius-ban, Missy-ben, Tally Weijl-ben, hogy felsoroljak néhány üzletet. Több üzletben is jártam és míg a webshopokban láttam néhány ruhát, a boltokban nem nagyon találkoztam velük. Látatlanban nem szívesen rendelnék, mindenképpen szeretném előtte felpróbálni, hogy lássam, hogy hogyan néz ki rajtam, bár egyes üzleteknél vissza lehet küldeni stb., de azért nem szeretnék szerencsejátékot sem játszani, hogy megrendelek 5 ruhát aztán sorban küldözgetem őket vissza. Jön a tél, úgyhogy a legtöbb hely pulcsikkal, kabátokkal és téli cuccokkal van tele, ami persze, teljesen logikus csak azért ezen most egy picit ki vagyok akadva. Milyen üzletekben lenne értelme még körülnézni?
2016. nov. 6. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Envy, Sugarbird
2016. nov. 6. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Envy,Magenta
2016. nov. 8. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!