Miért jött divatba ez?
Pedig van, akinek jól áll.
Az extra magas derék nekem sem. De én olyat nem is látok a hétköznapokban, max. sztárokon fellépésen, fotókon.
De a normál derék (ami most magasnak tűnik) nagyon sokaknak jól áll. Sokkal jobban, mint a csípő, amit mindig húzogatni kell, meg kilóg a bugyi, ha leül, meg aki vékonyabb, még annak is összenyomja a bőrét oldalt.
Nekem sem tetszik..
Nekem is van ilyen nadragom, de en derekmelegites celjabol szeretem az ilyen nadragokat, es nem mutagatom folleg ugy hogy behuzom a polot meg olyan csak csocs takaro polokat veszek fel...undorito..
Egyetértek.Ami a mai lányokon van:
mellig felhúzott gatya
adidas cipő
betárt póló amiből fél csöcs kintvan
UNDORÍTÓ.
Mi a baj a magas derékkal? Most nem a mellig érőre gondolok, de egy rendes derékig érő nadrág teljesen esztétikus. Egyrészt, mert optikailag megnyújtja a lábakat, tehát alacsony lányoknak ad egy kis pluszt. Praktikus is, pláne ahogy jön a hideg, hiszen a derék védve van.
Vékony lányokon miért néz ki hülyén? Egy szűk csípőgatya sokkal előnytelenebb a számukra, nagyon csúnyán fel tudja tolni a csípőn lévő minimális zsírpárnákat, és még egy karcsú lány is kötözött sonkának néz ki benne. Arról meg ne is beszéljünk, hogy kivillan a bugyi és a derék, ami nem valami szép...
Ez most nem ugy jon ide de megis..
Meg a nyaron lattam egy lanyt, hat nem volt egy vekony teremtmeny(amivel nem is lenne gond) csak hat tudo gatya volt rajta, olyan rovid poloval, jonem gond elol lenyomta termeszetesen az egy szammal kisebb tudo gatya a hajt, de hatul mint egy tanga bevagott neki, es aza lottyett segge igy kifigyelt szoval, ja a fel segge ott sunyiskodott a rovidnadrag alol..
De tok komolyan az ilyen lanyokhoz szolok most, ez miert jo nektek?... Az utcan kis gyerekekis vannak, nem hiszem hogy kellemes latvany nekik.
Nameg igy eszembejutott, hogy mar nem csak tudo gatyak vannak, de a lanyok divatba hoztak hogy a szoknyat, IGEN A SZOKNYAT, felhuzzak a mellukig, behuzva a polo, es akkor igy kimennek az utcara.. nem a szoknya maradjon a helyen a csipodon, oke?..
Hatalmas divatszakértő lehet az utolsó.
Az alkalmi és ceruza szoknya nem kezdődhet derék alatt. Ez nem mai divatőrület, hanem klasszikus dress code. A blúzt és felsőrészt pedig illik betűrni, kivéve természetesen a blézert/pulóvert. (láttál te már pl. kosztümöt?)
Hétköznapi szoknya kezdődhet lejjebb, de soha sem csípőnél (max. a '90-es években volt elfogadható), ugyanis összenyomja a sziluettet és olyan hatást kelt, mintha egy számmal nagyobb szoknyát vett volna fel.
Kicsit tájékozódj és utána szólj meg másokat, oké?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!