Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mi az oka, hogy...

Szerintetek mi az oka, hogy újra divatba jött a felnőtt body? Mik az előnyei, mik a hátrányai?

Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi az oka azt nem tudom. Talán az hogy most nagyon divatosak a magasderekú nadrágok, amihez legtöbben betűrik a felsőt, és ugye a bodynak nagy előnye hogy nem csúszik ki mint egy átlagos póló.

Hátránya? Nem vehetem fel mert van némi pocakom x(

2016. okt. 21. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen a hátránya az hogy nem áll jól olyanon szerintem akinek nem lapos a hasa, mivel nagyon kiemeli a dolgokat. Én szeretem, mert nem csúszik ki, szépen simul az alakomra, kényelmes :) Akkor gáz mikor valaki olyan nadrággal veszi fel amiből kicsit kikandikál a lentebbi része... Túl sok példát láttam erre és nagyon kiábrándító tud lenni
2016. okt. 21. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A body nem alsónemű?
2016. okt. 21. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem ment ki a divatból csak keveset tudni róla mert hétköznapi viseletté vált. Vannak akik fehérneműként hordják mint én is. Erre is van kitalálva sztreccs-csipke anyagból kosármerevítős egybebugyimelltartó alul horgos kapoccsal. Imádom mert csak belebújok és nem kell bajlódni a melltartó kapcsokkal és a bugyi is gyorsan fent van :-) (Anita, triumph,playtex stb márka.)

Természetesen van pamut és ingbody is amit ruhaképp lehet hordani pl. farmerrel vagy simán pulcsi alá télen de az alá bugyit szoktam venni,sőt melltartót is pluszban.

2016. dec. 2. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak hűvösebb napokon viselem mert tényleg nem lóg ki a derekam, és mégis egy plusz réteg amit önmagába a munkahelyemen simán felsőként is viselhetek.
2017. szept. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!