Illik így felvenni?
Illik egy lazább ünnepségre (pl.:iskolai ünnepség stb.) zakó/öltöny, ing,nyakkendo mellett egy ilyen cipohöz: [link]
egy nadrágot így felhajtva felvenni?:
[link] Szerintetek megszolnának érte (pl.:az ofim)??
15/F
Szerintem sportcipővel is hülyén mutat a boka villogtatás. Öltöny mellett meg kifejezetten.
De ezek a cipők farmerral, hosszú ujjú feltűrt inggel nagyon jól mutatnak hétköznapokon is. Bár egy 15 éveshez kicsit talán "komoly" viselet.
Szerintem is úgy néznél ki,mintha próbálnád adni a stílusos üzletembert,pedig még gyerek vagy.
De amúgy nem nézne ki hülyén,ha illik hozzád,akkor rajta(bár személy szerint iskolai ünnepségre,évnyitóra a klasszikus viselet szerintem megfelelőbb, bár én maradi iskolába jártam,meg öreg vagyok már :) )
Mindenfajta cipővel röhejesen néz ki az ilyen bokavillantás. Kíváncsi vagyok mikor megy ki végre a divatból.
De mindenkinek saját dolga hogyan öltözködik, de mivel ezzel kapcsolatban tettél fel kérdést, a válaszom az, hogy nem illik. Ha elegánsan /ünneplőben kell megjelenni akkor többnyire ragaszkodjunk már a hagyományokhoz. Kibírod azt a pár órát bokavillantás nélkül. Ha nem is szólnak meg, de röhögni biztosan fognak a hátad mögött.
Nem röhögik ki, mert a kortarsai is hasonloan öltöznek. A felnottek véleménye meg kit erdekel?
Mondom felnőttként.
Szerintem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!