Keresztelőre mit illik felvenni?
Sajnos nem tudok öltözködni. Az öltözködésem kimerül egy farmernadrágban és egy pólóban. Nőként, főleg közel a 40 évemhez egyszerűen nincs stílusom. Mivel apám nevelt fel így mindig fiúsan öltözködtem. De szeretnék egyszer csinosan megjelenni én is, és a keresztelő jó alkalom lenne.
De fogalmam sincs mit vegyek fel.
Nagyjából ilyen testalkattal rendelkezem
Tudom túlsúlyos vagyok a 80 kilómmal, de én már ennek is örülök, mert 98 kiló voltam, de elkezdtem diétázni. Jelenleg is diétázom, de nem megy gyorsan a fogyás. (nem is rövidtávra tervezem, inkább lassan fogyjak, de egészségesen)
Segítenétek, hogy milyen ruhát vegyek magamnak? köszönöm a válaszokat.
Vegyel fel egy csinos inget egy terdkozepig ero szoknyat es melle egy zakot. Magassarku, menj el fodraszhoz es sminkeshez. Es ne apukadra fogd hogy 40evesen egy divat magazin nem esett a kezedbe.
Ha egy fiam lenne nem oltoztetnem noiesen hacsak o nem akarna.
Köszönöm a válaszokat és a linket is.
ma 00.01-nek
Nem a fodrász vagy a smink volt a lényeg. Ebben nem kértem tanácsot. Volt a kezemben divatlap az életem során de attól, hogy nézegetem a szép ruhákat még nem fogok tudni stílusosan felöltözni.
A kioktatásod okát nem értem, mert tanácsot kértem, és nem azt, hogy valaki ismeretlenül leszóljon, főleg ha jó magam megadom a tiszteletet, és nem ordenáré stílusban írok. Nincs harag a részemről, gondolom keserű életed lehet ha éjfélkor neten ismeretlen segítséget kérő embereket tolsz le.
Még egyszer. Köszönöm a válaszokat, és jó éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!