Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan van ennyi mindenkinek...

Honnan van ennyi mindenkinek pénze divatos ruhákra?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan drágák az új ruhák,cipők,kabátok. Mégis szinte minden fiatal a legfrissebb divat szerinti holmikat hordja. Szükségem lenne új télikabátra,de horror árakon van az is. Turkálóban szoktam vásárolni leginkább(vállfás angol turi,ott is mindig divatos,márkás ruhákat veszek,de azok is drágák,egy kötött pulcsi 2500-3000 között van..és hiába szép állapotú,mégiscsak használt),egyszerűen ha bemegyek pl egy H&M-be vagy ilyen helyre,sokkot kapok,hogy egy pulóver 6000 forint,egy nadrág kb ugyanennyi. Nem hiszem,hogy mindenkinek ilyen tehetős a családja,de akkor honnan van pénzük ezt finanszírozni?
2016. okt. 31. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon soknak a szülők vagy a tágabb rokonság (nagymama, nagybácsi) finanszírozza. Engem is frusztrál, hogy 15 évesek tíz márkás szatyrot cipelnek a kezükben a plázában, miközben én (pedig már dolgozom és diplomás munkakörben),nem engedhetem ezt meg magamnak.

Még 5-6eFt hagyján egy pulcsiért, de a Mayoban, Promodeban stb. 10e alatt semmi sincs...Én újabban az Ázsiába megyek ki, ott is kb 3-eft a pulcsi és tudom kínai, de a H&M, NewYorker is Kínában készül, kínai alapanyagból.

2016. nov. 1. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyel frusztrált . Ha a 15 éves lány 25 lesz, dolgozni fog, albérletet vagy lakashitelt fog fizetni, lesz 1-2gyereke, ő sem fog 10telepakolt szatyorral mászkálni .

Most megteheti még.

A felnottkoruak csak egy szűk rétege engedheti meg magának.

2016. nov. 1. 13:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ennyien válaszoltatok,néhány dolgot azért hozzáfűznék. Nekem is van ösztöndíjam,bár én olyan iskolába járok,ami nemigen engedi meg,hogy dolgozzak mellette,azért mégis tudok sumákolni havi néhány munkanapot(szerencsére nem diákmeló,úgyhogy nagyon jól fizet az a havi pár nap is). De hiába van pénzem,néhány új ruha elvinné az egészet,ezért választom inkább a turkálót,így még haza is tudok adni,illetve egyáltalán nem kell otthonról pénzt kérnem a saját életemre. Sok válaszból úgy vettem,hogy az jöhetett le a kérdésemből,hogy én nem tudok divatosan öltözködni,mert nem engedhetem meg. Ez nem igaz,mai divat szerint öltözködöm én is,de ehhez trükköznöm kell,turiból-turiba járni sokszor,figyelni,hogy hol mikor van árucsere,lesni a leárazásokat. Err evonatkozott a kérdés,hogy sok fiatalnak honnan van annyi pénze,hogy bemegy egy üzletbe csak úgy random valamelyik délután és vesz néhány dolgot teljesen újonnan,ami megtetszik neki,ha egy nadrág 6-10ezer forint körül van,egy pulóver szintén,felsők is több ezrek. Köszönöm a válaszokat,jöhetnek még. :)
2016. nov. 1. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ehez annyit tudok hozzáfűzni hogy pl. A TESCOBAN is lehet kapni 1-2 jó ruhát és nem drága!!!

2016. nov. 2. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!