Ballagásra miben menjek?
Szerintem félt,hogy túl csinos leszel és valaki rád hajt.:)Az én barátom ugyanilyen!!Én most vettem egy fekete ruhát és tetszik neki:)
Kivételesen azt mondta rá,hogy csinos:P
Szerintem egy iylen ruhát a barátod sem ellenezne!!Amúgy hány éves vagy?(én 17)
Szia. Én is a barátom ballagására megyek :) Hát én egy fekete szoknyát veszek fel,de nem olyan hagyományos,hogy tapad,hanem kicsit eláll. Combom közepéig ér. És amugy énis pink selyem rövidujjú blúzt veszek fel hozzá és egy fekete magassarkút. Neki nagyon tetszett az összeálíltás.(Vele voltam megvenni a ruhákat:$)Ja és amugy tényleg pénteken-szombaton lesz a legjobb idő.
De amugy sztem amibe szépnek tartod magad és kényelmes is,szüleid is aztmondják,hogy ez igen nagyon csinosan áll,azt vedd fel!
Ui: rövidgatyát én se ajánlanám,még ha fekete is:$ ne haragudj, föleg nem magassarkúhoz.
másodiknak: nekem tetszik a nadrág-magassarkú összeállítás, mások is azt mondták, h csinos. Egyébként pénzszűkében vagyok, sokat nem tudok vacillálni:S a szoknyát nem szeretem, az nem én vagyok. nadrágból pedig csak hosszú van, és nagyon nem szeretnék olyan melegben hosszúban menni :( ha lett volna még több zsebpénzem, akkor szívesebben vettem volna egy egyberuhát, mint pl. az első képen, de sehol nem találtam reális áron.:(
köszönöm, h írtál
1. vagyok
én veresegyházán vettem a piacon 3900ftért:)
Akkor egyértelmű...menj abba...neked tetszik és kész.
Most erre én sem tudok semmit h. leírtad h. hosszúba nem akarsz se szoknyába se semmi...csak abba.. (én ezt vettem le)
Amúgy nekem tetszik ahogy leírtad nem értem mi benne a kvás . : O
Szerintem nem az. : )
bocsi a fogalmazásért.: D
A rózsaszín/pink blúzzal nincs semmi baj, de a rövidnadrág tényleg nem oda való. (Az egyik lány a minap egy oklevél átadóra jött rövidnadrágba, s elég érdekesen nézett ki. Szexi volt, de ugyanakkor nem oda illő)
Fekete ceruzaszoknya, vagy A vonalú szoknya, esetleg egy egyberuha.
Köszi mindenkinek aki írt...
szóval a lényeg, h. a ruha már megvan, mást vásárolni nem akarok, meg nem is tudnék, no cash..., nem akartam úgy költeni a pénzem, h. egyszer veszem fel azt a ruhát...
elegem is van már ebből a ruhás kérdésből:D nyilván ha én lennék a "főszereplő" valamilyen eseményen, visszafognám magam, de itt nem rólam van szó, csak vendég vagyok, egyébként sem hiszem, h. mindenki más télikabátban lesz... milyen hülyeség már amiatt szégyenkezni mert csinos vagyok:S ha kiraknám mindenem azt mondom, ok. az úgy tényleg elég gáz, de a nadrág sem pi*amutogatós, meg a felső is takar mindent...na nem mintha lenne mit kiraknom:S:D na befejeztem, felveszem a rövidnacit :D hadd nézzenek csak ::D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!