Lányok/nők! Kb mennyi ruhátok van?
Stylistnak tanulok és ezt a "kutatómunkát" kaptuk feladatnak.
-rövid/hosszú ujjú pólók
-nadrágok (rövd,hosszú,halász, térd)
-szoknykák(maxi,mini, térdig érő)
-tunikák
-ruhák
-kabátok
-cipők
Köszönöm előre is annak, aki segít:)
Rovid es hosszu ujju polobol legalabb 200 van (persze az egyharmadat nem is hordom)
Nadragom kb 40 darab van, tobbnyire farmerok, rovid nadragok
Szoknyam talan ha van 5 db
Tunikam talan 10
Ruham kb 50 (teli,nyari)
Kabatom 3
Dzsekim 5
Cipom 45 (magas, lapos, benti, kinti minden egyben)
Remelem segitettem :)
L\22
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
10-es. Ennyi kérdés volt megadva egyenlöre, gondolom ezek után jön majd a márkás vagy kínai vagy turis ruhák aránya kiegészítők,sportos viselet, szettek.
- kb. 50 rövid ujjú
- kb. 30 hosszú ujjú
- 5 rövid gatya
- 10 hosszú gatya
- tunikát nem hordok
- 7 ruha
- 5 télikabát, 2 bőrdzseki, 1 farmerdzseki és 1 sportosabb kabát, az 9.
- kb. 16 pár cipő
Azt hiszem jó sok ruhám van.. De ezeknek a felét nem hordom, lehet ideje selejteznem:)
-őőő nem számolom a felsőket, NAGYON ritkán dobok ki, szerintem van olyan ami 4-5 éve megvan vagy több de folyton veszek újat szóval úgy 3 fióknyi felső....
-egy bélelt, egy ünnepi, 2 hosszú farmer, 2 rövid és egy nagy rakás leggings/harisnya
-amit hordok is az 2 mini és egy térdig érő.
-hosszú pólóból talán 3, nem szoktam hordani sokat
-3, szintén nem hordok sokat
-1 műbőr és 2 szövet átmeneti, 1 bokáig érő téli és még egy téli amit az esetek 90%-ában hordok
-1 szandál, egy tornacipő, egy acélbetétes, 1 ünnepi és 2 csizma amire ráférne egy cipész.
Mivel nem dobálom ki a ruháim szerintem sok van mert többet veszek min dobok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!