Egy ilyesmi szett buliba nem lenne túl kihívó?
úgy értem, hogy egy ilyen áttetsző hosszúujjú és alatta csak egy ilyen hosszított fazonú melltartó (nem az a hagyományos melltartó, inkább crop topnak néz ki)
fekete magasderekú nadrággal, nem magassarkúval. kb olyan alakkal, mint a képen a lány, esetleg kicsit annál azért 'husosabb'
Nem.
Ha sima melltartó lenne, az elég kihívó.
De ilyen kis top félével alatta szerintem jó és nem túlzás.
egyáltalán nem érdekel, tetszik-e neked a magasderekú nadrág,én imádom és jól is áll rajtam. egyébként meg felesleges a 'fiúk' nevében beszélned, mert a volt barátom pl. kifejezetten szerette a magasderekú nacikat és rajta kívül sok más fiú van még, akiknek tetszik. ha az lenne a célom, hogy minél több fiúnak bejöjjön a cuccom, akkor szűk, mellkidobós pi csaruhát vennék magassarkúval, de szerencsére nem vagyok rászorulva ilyen ócska trükkökre. akiknek tetszem, az magasderekú naciban is rám fog nyomulni, ne aggódj.
többieknek köszi a használható véleményt.
Kár, hogy mindenki idén jött rá, hogy neki tulajdonképpen a magas derekú áll jól...
1-2 éve meg ugyanez a szöveg volt, csak a szó ki volt cserélve a csípőnadrágra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!