Milyen lenne ez a szett egy elegánsabb techno bulira?
Figyelt kérdés
Egy ilyesmi ruha:
neccharisnyával.
Ilyen cipő:
És egy ilyen blézer:
Sok színes gyűrűt viselnék még hozzá és apró, ezüst karika fülbevlókat.
Smink szempontjából nem sok, egy sötét, bordó rúzsra gondoltam, a szememre csak spirál, és enyhe szemöldök, tiszta bőrre. (Maximum bb-krém)
A hajam egyébként vállig ér és sötétbarna.
Egy friss ismerősöm szülinapja lesz, mindenki idősebb nálam és elég fancy, de alternatív lesz. A legtöbb arc művész, zenész, stb a társaságban.
18L
2016. okt. 18. 18:21
1/6 anonim válasza:
látni kéne egyben, de nekem a neccharisnyát leszámítva jónak tűnik. inkább sima feketét vegyél hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
A necc adná hozzá azt az edgy löketet, ami kellene hozzá, plusz több mintát szeretnék viselni egyszerre, tetszik az a look.
2016. okt. 18. 18:46
4/6 anonim válasza:
hát akkor vedd. már úgyis eldöntötted ezek szerint, akkor minek a véleményünk??lol
5/6 anonim válasza:
Egész jó de én inkább egy drapp színű magassarkút vennék fel inkább
6/6 A kérdező kommentje:
hm a drapp szín jó ötlet, de magassarkúban nem boldogulok :D
2016. nov. 26. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!