Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Help! Milyen fürdőruci előnyös...

Help! Milyen fürdőruci előnyös nekem?

Figyelt kérdés

Nem merek strandra menni a vékonyságom miatt!Tavaly se voltam, pedig nagyon vágytam!=( Igaz nagy mellem van, ahhoz képest amilyen vékony vagyok+ emelett elég magas is vagyok!De valamiért nem merek strandra menni! Igaz, a barátnőim sokszor mondják, hogy "fúú neked olyan jó alakod van, nem cserélünk?"vmikor ettől az önbizalmam megsokszorosodik, de hamar eltűnik..=/...szóval szerintetek milyen stílusú fürdőruci lenne számomra előnyös?(ha lehet linket is):))

15/L

2010. ápr. 26. 11:36
1 2 3
 21/27 maundrel ***** válasza:

szemezgess! (szerintem jó árban vannak, szóval innen még rendelni is tudsz):

[link]

[link]

Ha tényleg olyan alkatod van ahogy írtad, akkor gyakorlatilag neked bármi jól áll:)

2010. ápr. 26. 12:58
 22/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezt a 2 linket!Nagyon jóók!:)
2010. ápr. 26. 13:00
 23/27 maundrel ***** válasza:
szívesen:)
2010. ápr. 26. 13:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a pánt nelküli bikini felső az jól állna neked. próbáld kihangsúlyozni magadon azt ami tetszik. Ezt az alsóresszel megteheted. Remelem segítettem kicsit
2010. ápr. 26. 14:34
 25/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásodat, igen segítettél!:))
2010. ápr. 26. 14:36
 26/27 anonim ***** válasza:

hát, én is ugyanabba a cipőbe járok mint te... magas vagyok, és vékony. x)

173 cm, és 51 kg... de az egyik barátnőm, azt mondta, hogy simán kinéz belőlem 38 kg-ot XDD

de többen mondták, h annál sokkal többnek nézek ki de most ezt hagyjukk. x)

igen, valóban, ha nagy a melled, akkor kipróbálhatod ezt:

[link]

dee, ha jobban le akarnál ennél barnulni, akkor, ilyesmi:

[link]

vagy, pl. egy ilyesmi is:

[link]

Nézd meg ezt is, milyen vékony, és jól áll neki! :D

Szivesen segítettem :)

Sziia. ((:

L / 13

2010. ápr. 26. 19:58
 27/27 A kérdező kommentje:

:DD én 176 és 50 kg....xD:D

fú, köszi szépen a segítséget,aranyos vagy!:) a pánt nélküli bikini nagyon tetszik:D eddig eszembe se jutott, hogy ilyet is felvehetnék, még nem írtátok volna:D tuti olyat fogok nézni:D meg mindenkinek, aki segített!:)

2010. ápr. 27. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!