Help! Milyen fürdőruci előnyös nekem?
Nem merek strandra menni a vékonyságom miatt!Tavaly se voltam, pedig nagyon vágytam!=( Igaz nagy mellem van, ahhoz képest amilyen vékony vagyok+ emelett elég magas is vagyok!De valamiért nem merek strandra menni! Igaz, a barátnőim sokszor mondják, hogy "fúú neked olyan jó alakod van, nem cserélünk?"vmikor ettől az önbizalmam megsokszorosodik, de hamar eltűnik..=/...szóval szerintetek milyen stílusú fürdőruci lenne számomra előnyös?(ha lehet linket is):))
15/L
hát, én is ugyanabba a cipőbe járok mint te... magas vagyok, és vékony. x)
173 cm, és 51 kg... de az egyik barátnőm, azt mondta, hogy simán kinéz belőlem 38 kg-ot XDD
de többen mondták, h annál sokkal többnek nézek ki de most ezt hagyjukk. x)
igen, valóban, ha nagy a melled, akkor kipróbálhatod ezt:
dee, ha jobban le akarnál ennél barnulni, akkor, ilyesmi:
vagy, pl. egy ilyesmi is:
Nézd meg ezt is, milyen vékony, és jól áll neki! :D
Szivesen segítettem :)
Sziia. ((:
L / 13
:DD én 176 és 50 kg....xD:D
fú, köszi szépen a segítséget,aranyos vagy!:) a pánt nélküli bikini nagyon tetszik:D eddig eszembe se jutott, hogy ilyet is felvehetnék, még nem írtátok volna:D tuti olyat fogok nézni:D meg mindenkinek, aki segített!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!