Help! Milyen fürdőruci előnyös nekem?
Figyelt kérdés
Nem merek strandra menni a vékonyságom miatt!Tavaly se voltam, pedig nagyon vágytam!=( Igaz nagy mellem van, ahhoz képest amilyen vékony vagyok+ emelett elég magas is vagyok!De valamiért nem merek strandra menni! Igaz, a barátnőim sokszor mondják, hogy "fúú neked olyan jó alakod van, nem cserélünk?"vmikor ettől az önbizalmam megsokszorosodik, de hamar eltűnik..=/...szóval szerintetek milyen stílusú fürdőruci lenne számomra előnyös?(ha lehet linket is):))
15/L
2010. ápr. 26. 11:36
11/27 anonim válasza:
Tudod általában arc nélküli képeket szoktak feletenni, és ahhoz hogy arról rádismerejenk elég kicsi az esély
12/27 anonim válasza:
Hízzál egy kicsit mert ez már kóros!
13/27 anonim válasza:
Kóros? MOnd ki nyugodtan anorexiás
14/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ha tudnátok mit takar az anorexia szó jelentése, akkor nem írnátok, ugyanis az anorexiás, aki kövérnek látja magát, ezért hánytatja magát, hogy ne hízzon!Én viszont tök normálisan eszek meg sokat, mégsem látszik meg rajtam!Ez öröklődési alkati dolog!Egyébként hízókúrán is vagyok, és felszedni nehéz pár kilót(2-3)leadni meg fúúú, de könnyű..számomra!De legalább azt ehetek amit akarok, és annyiszor amikor csak megkívánom!És inkább ilyen legyek, mint kövér...
2010. ápr. 26. 12:35
15/27 anonim válasza:
Kevered a bulémiát az anorexiával.
És azért mert Te eszel attól még nézhetsz úgy ki mint egy anorexiás
17/27 A kérdező kommentje:
Igaz! Igen nézhetek ki úgy, de nem vagyok az, mivel én szeretek enni, és sokat is szoktam:)!(és az anorexia ugye az étvágy elvesztése,nem akar enni stb..)Én mindig is nagyon vékony voltam..na de ezt hagyjuk! Inkább a kérdésemre valami értelmes választ szeretnék, vagy van-e esetleg aki velem egy cipőben jár?A bunkó primitív hozzászólásokat pedig kérem, kerüljétek!:) köszönöm!
2010. ápr. 26. 12:42
18/27 anonim válasza:
Leírhatom mégegyszer
Nézd meg milyen fürdőruhákat adnak az ilyen alkatú modell lányokra, és melyik tetszik neked
19/27 A kérdező kommentje:
Na jó!Látom ezt a kérdést nem kellett volna feltennem..!:DD
2010. ápr. 26. 12:47
20/27 A kérdező kommentje:
12:46..tudom, hogy te adtál értelmes és elfogadható választ, neked meg is köszöntem!:) azért köszi még1szer:DxD
2010. ápr. 26. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!