13 évesen magasított sarkú telitalpú cipő?
Nem mindig csak alkalmakra. Mindig is szerettem volna egy ilyen cipőt. Szoknyához gondoltam alkalmakra. Nem egy 9 cm-es rib.is fazon. Egy elegáns fekete lábbeli.
13/L
Köszi
Én is ma vettem fel először egy fekete vastag harisnyával, fekete kötött garbó pulcsival és egy halvány rózsaszín szoknyával.
Nem ribis a stílusom /szerencsére/ de az osztályban vannak olyan lányok főleg a nagy ribi csoport /jellemzői a haskivillantós póló és pics.agatya amiből kilóg a fél seg.gük/ és féltem eleinte hogy netán irigységből cikiznének. De most már nyugodt szívvel hordom. Köszi☺
Egy 9 cm-s cipő sem kelt ribis hatást,ha a jó ízlés határain belül hordják.
Igazából nem a cipő magassága,hanem a minősége a döntő.
Én szánalmasnak tartom azokat a fiatal lánykákat,akik mindennap extravékony tűsarkúban járnak és szinte kiprovokálják maguknak,hogy mindenki rájuk figyeljen, még akkor is,amikor elesnek benne.
De egy vastagabb talpú cipőből még a 12 cm-set sem tartanám ribisnek.
Igaz én 17 éves vagyok, ekkor már nem kelt olyan komikus hatást a magassarkú viselése, de ha a 13 éves osztálytársaid hordanak ilyen cipőket,az még tényleg felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!