Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 évesen magasított sarkú...

13 évesen magasított sarkú telitalpú cipő?

Figyelt kérdés

Nem mindig csak alkalmakra. Mindig is szerettem volna egy ilyen cipőt. Szoknyához gondoltam alkalmakra. Nem egy 9 cm-es rib.is fazon. Egy elegáns fekete lábbeli.

13/L

2016. okt. 14. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Jó lehet, de a boltba szoknyába menj, ahhoz próbáld.
2016. okt. 14. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Már megvettük. De jó szoknyához is mert elegánsabb stílusú. Csak arra voltam kíváncsi hogy nem-e ribis.
2016. okt. 14. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, én 12 vagyok, de tavaly télen már magasabb sarkú bakancsom volt és nyárra pedig telitalpú sportos stlusú cipő. Max.lehet, hogy valaki megszól érte (tapasztalat), de azzal ne foglalkozz, fő a hozzá való ruha. Biztos nem lesz ribis, akkor lenne az, ha a ruhád is olyan (mélyen dekotált blúz, rövid szoknya, stb.), plusz hozzá, de egy normális ünnepélyesebb cucchoz megfelelő. Ráadásul én minden nap azt hordtam, suliba is, szóval nem, egyáltalán nem. (Én általánosan kicist elegánsabban öltözködöm. De szerintem te is simán hordhatod, ahova szeretnéd, főleg, ah teljesen jól tudsz benne járni.)
2016. okt. 14. 22:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Én is ma vettem fel először egy fekete vastag harisnyával, fekete kötött garbó pulcsival és egy halvány rózsaszín szoknyával.

Nem ribis a stílusom /szerencsére/ de az osztályban vannak olyan lányok főleg a nagy ribi csoport /jellemzői a haskivillantós póló és pics.agatya amiből kilóg a fél seg.gük/ és féltem eleinte hogy netán irigységből cikiznének. De most már nyugodt szívvel hordom. Köszi☺

2016. okt. 15. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy 9 cm-s cipő sem kelt ribis hatást,ha a jó ízlés határain belül hordják.

Igazából nem a cipő magassága,hanem a minősége a döntő.

Én szánalmasnak tartom azokat a fiatal lánykákat,akik mindennap extravékony tűsarkúban járnak és szinte kiprovokálják maguknak,hogy mindenki rájuk figyeljen, még akkor is,amikor elesnek benne.

De egy vastagabb talpú cipőből még a 12 cm-set sem tartanám ribisnek.

Igaz én 17 éves vagyok, ekkor már nem kelt olyan komikus hatást a magassarkú viselése, de ha a 13 éves osztálytársaid hordanak ilyen cipőket,az még tényleg felesleges.

2016. okt. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!