Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjek?

Hogy öltözködjek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, homokóra alakom van, 170 cm vagyok és 57 kg. A hajam világosbarna, a szemem zöld, a bőröm sárgás. A divat nem igazán érdekel, de szeretnék stílusosan, nőiesen öltözni, de azért a koromnak megfelelően. Hogy kezdjek hozzá? Hogy találjam meg a stílusom? Légyszi a "vedd fel ami tetszik" típusú válaszokat mellőzzük, előre is köszönöm!
2016. okt. 12. 16:23
 1/4 Józsa Zsófia válasza:

17/l . én elég nőiesen öltözködök, leírok pár tippet.

Hordj többet szoknyát, vagy ruhát. Ilyen időkben kicsit nehezebb, de ha olyat választasz, ami megy vastagabb harisnyával is, akkor bátran felveheted. Sima csőnadrágból elegánsabb ha nem farmert, hanem egyszerű feketét, vagy akármilyen más színt veszel. Hordj inget(sima, vagy mintás, nem számít, de az ing mindig is egy nőies elegáns darab marad). Jó ötlet még a karigán. (az is megy inggel), vagy zakó (az is). Cipőből meg most jöhet valami szép bokacsizma. Magassarkúval is megpróbálkozhatsz, ha tudsz benne menni.

2016. okt. 12. 16:46
 2/4 Józsa Zsófia válasza:
Ha netalán van pár ruhadarabod és nem tudod mit mivel végy fel, szívesen segítek.
2016. okt. 12. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

Dikk hát most nem mindegy !

Kérdezd meg , érdekel??!

Neeeeeem....

2016. okt. 12. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
91%

15 évesen inkább ne erőlködjön senki a nőies öltözködéssel. Tudom, én is ahogy sokan mások próbálkoztunk ebben a korban, de elég nevetséges lett a végeredmény:D

Magassarkút semmiképpen ne viselj, szerintem tornacipővel is simán lehet elegáns, csinos megjelenést eredményezni, télen pedig egy chelsea féle csizmával, vagy akármilyen fűzős bakanccsal. Beszerezhetsz lezserebb blézereket,kardigánokat amikhez akár mintás, akár sima felsőt is felvehetsz és egy csőnadrágot, esetleg szoknyát ami min. combközépig ér, persze ezt nem télen. A korod miatt bátran felvehetsz mintás nadrágokat, csak akkor a felsőnek és a cipőnek egyszínűnek kell lennie, erre figyelj.

Google képkeresőbe beírsz bármilyen kulcsszót, akár egy adott színű és fazonú ruhadarabra és utána írod hogy "outfit". Kifog adni rengeteg ötletet, színkombinációt és előbb utóbb látni fogod magadtól is, hogy mi mivel passzol össze. Először mindenképp alapdarabokat szerezz be, amiket sokféleképpen lehet kombinálni egymással, ékszerekkel, és sálakkal.

Most ilyen őszi, téliesített szetteket kerestem:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. okt. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!