Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert erzik a nok a testesebb...

Miert erzik a nok a testesebb mackos pasikat cikinek a baratnoik elott?

Figyelt kérdés
Mackos pasi vagyok,de a nok mindig csak fintorognak,ha udvarlok,vagy mosolygok nekik! :( Ma mar tenyleg csak a sportolok meg a kigyurt sulyemelo borfejuek,es vaganyok,meg a divatos metroszexualis,es pawa pasik kellenek a noknek? Ugy latom,hogy a nok nem szeretik a mackos pasikat,mert a teltebb pasikkal nem annyira divatos meg meno egyutt lenni,mint egy kigyurt kemenylegennyel! :'(

2016. okt. 10. 20:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A külső sok mindent elárul egy emberről: lusta/nem lusta stb stb stb. Nekem valahogy alapból szóba sem jöhet "mackós" pasi. A medvék legyenek mackósak, ne a férfiak. Ez nem azt jelenti, hogy velük bajom van, vagy elítélem őket. Egyáltalán nem, vannak "mackós" fiú barátaim, de képtelen lennék barátságnál többet akarni tőlük. Nekem a kigyúrt (nem az ilyen nagyon durván szálkás- az mar sztm undi) palikon megakad a szemem, ők az ideáljaim, ezen nem tudok, de nem is akarok változtatni.
2017. dec. 25. 23:14
 22/22 UnikornisPudin2- válasza:
A nők ilyenek, mindíg meg akarnak felelni, főleg, ha kibeszélős álbarátaik vannak. És ne feledd: Amíg nem fogadod el magad, addig mások sem fognak. Érezd jól magad. Nem muszáj párkapcsolatban élned. Nekem van egy ismerősöm, aki sosem fog megházasodni, mégis boldog életet él.☺Nekem például nem kigyúrt pasi tettszik. Sok ember ítél külső alapján.
2017. dec. 26. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!