Miert erzik a nok a testesebb mackos pasikat cikinek a baratnoik elott?
Szia, nem bántásból de előtted a lehetőség a változásra. Kemény munka, kitartás kell hozzá, de a végeredmény a lényeg, márha "menő" szeretnél lenni.
Viszont nem csak attól lehet valaki megnyerő külsejű, hogy izmos. Ez csak a csomagolás.
Lehetsz humoros, vagy bármi ami mássá tesz, amire felfigyelnek a csajok.
Az öltözködés is sokat számít, a lányok ezt nagyon nézik, a szakadt póló,fari nem biztos, hogy megnyerő. Vegyél ingeket, hosszút rövidet mindegy,adj magadra, ha elhanyagolod magad, akkor ne csodálkozz, hogy nem tapadnak a nők.
Az én párom sem kigyúrt, sosem volt az, kicsit mackósabb, de nem vészes sőt. A pocija nagy, de már az is kisebb mint volt, rendszeresen jár futni, odafigyel magára, neked is ezt kell tenni:)
Ne azoknak a csajoknak akarj megfelelni, akiknek más a menő. Nekik sose fogsz. Elsősorban magadnak felelj meg, és ezt a lányok is észre fogják venni. Légy magabiztos...na elég a sok bölcsességből. Fel a fejjel!
ui. nem igaz, az, hogy hasonló hasonlót vonz, nagyon sok bomba nőnek, olyan pasija van, hogy inkább nem is mondok rá semmit...és fordítva. Ne ebből induljunk ki.
Jah a másik, ing...
Ne ünneplős ingekbe gondolkodj.
Bármelyik menő üzletbe mész be, tele van csinos ingekkel ami, nem fehér és fekete. Lehet kockás, mintás, figurás akármilyen. Itt az ideje a gondolkodásodon is változtatni.
"Az öltözködés is sokat számít, a lányok ezt nagyon nézik, a szakadt póló,fari nem biztos, hogy megnyerő. "
A nőknek édesmindegy ha elnyűtt, szakadt, kopott holmikba jár aki alapból jól néz ki.
Aki meg alapból nem néz ki jól, az adhat magára, max az átlagos csajok közül lesz aki ad esélyt neki, ha ő nem talál épp magának vonzót.
Én egy viszonylag jó pasinak mondott sportos bár alacson krapek vagyok és nem érzem magam annak aminek tituálnak.ha igazuk van akkor mindezt a géneknek és a sportnak köszönhetem...nem szolizom és nem gyúrok hasra...de nem is célom.
A társadalom mocska az ami válasz a kérdésre.
Legyél szép, sportos, jóképű meg nagy farkú meg stb stb...
Normálisnak tart meg kedvel is de a társaság véleménye megint tul fontos ami megint egy társadalmi gondot mutat...azt hogy nem az a lényeg hogy nekem megfelel e hanem hogy mindenki elájúljon tőlünk...ez gáz szerintem.
Ha egy aktusra vágyik az ember akkor persze válogasson de hosszú távon a külső semmit sem ér..
Szerintem ne agódj..meg lesz az a csaj...sok csinos és dögös csajtól hallottam már hogy a mackós pasi tetszik nekik mert hát az olyan pasis. :D
Ne problémázz ezen...aki ezért fintorog attól csak annyit kerdezz "ki vagy teeee???" :D
29/F
Elsőnek igaza van s erre is mondják: Izlések és pofonok.
Ami "kinézeteket" felsoroltál nem teljes.
Pl párom szálkás izomzatú, magas(ami bejön), nem buzás, nincs idétlen haja, arca tetszik, s ami nekem bejön a pasis de kecsesebb nyak ami mellé szép állkapocs vonal párosul.
Ezeketet nem találnám meg egy mackós alkatban.
Ha meg a csaj nem vállal fel nem szeret eléggé, hogy melléd álljon mint pár és nagy az esélye annak hogy tisztában van a barátnők ideális pasi képével s nem akarja magát "égetni".
Pl párom roma, de felvállalom, mert szeretem és mindig azt mondom: Lehet hogy az, de nem véletlen jöttem össze vele.
Nem alpári bunkó telepi s nincs olyan akcentusa se, bőre se olyan sötét. Az már más hogy én vagyok hulla fehér és olykor kb hintőporral is púderezhetnék, utálok napozni meg ilyenek.
23-N
nem az, hogy cikinek érzik, egyszerűen a legtöbb nőnek nem jönnek be a mackós pasik. bevallom őszintén, hogy nekem sem. egyszerűen nem tetszenek, nem vonzanak, de nem kéne azért megkövezni, mert ilyen az ízlésem. a pasik 95%-a is a vékony, de formás nőkre bukik.
egyébként elárulok egy titkot: engem se a kigyúrt súlyemelő bőrfejűek, se a metroszexuális páwák nem vonzanak. azért nem csak ez a 3 kategória van.. engem a normális, igényes pasik vonzanak, akik odafigyelnek magukra. én is odafigyelek magamra és ezt a pasimtól is elvárom. nem lesz emiatt bűntudatom, ha nem gond.
Aki cikinek érzi a párját,az biztos,hogy nem is szereti.Ezért itt nem azzal van a probléma.Én láttam már példát vékony pasira is,hogy szégyellték.Nem az alakja miatt.
Akkor hozzátenném,hogy a metroszexuális msrácok meg ezek,a lányoknak kellenek,nem pedig a nőknek.Kicsit viszont az általad megemlített súlyemelő bőrfejűeket védném.Igen,pontosan tudom,hogy hogyan megy 1-2 alak a konditeremben,mint ha ő lenne a világ közepe.De állati sokat dolgoznak az edzőteremben,hogy úgy nézzenek ki ahogy.És nem feltétlenül lesz az összes bunkó.De ő akkor is tesz valamit,amiért fel lehet nézni rá.Ezt te is bármikor megteheted,ha elhatározod magad.És akkor lehetnél egy példa: Egy aranyos srác aki kitartó,céltudatos és izmos.Mellesleg valószínű,hogy az önbizalmad is megnőne tőle.
Felőlem lehet akármilyen teste a pasinak,én adok esélyt arra,hogy megismerjem.Viszont sokan ezt nem teszik meg.Pedig amúgy a testedet valószínűleg már nem is úgy látná,mint te most miután beléd szeret.És akkor ezzel ki is lyukadtam oda,hogy az írásod alapján valóban a tested okolod.Ha ezt tudod és a világon az összes nő ilyen szerinted,akkor meg tudsz változni.De más nem tudja megtenni helyetted.
A ruhákról meg annyit,hogy ízlések és pofonok.Valaki a sportosat szereti,valaki az elegánsat.Ha van egy srác alapból,aki nem az esetem se kívül se belül,az felvehet akármit nem lesz a véleményem más róla.A farmer,póló és sportcipő nem szakadt.
Bocsi,hogy így széttagolva témázok,de mindig eszembe jut valami.Az,hogy ha egy nő/lány divatból jön össze valakivel,akkor jobb ha te nem is akarsz egy olyan embert magad mellé.Az legyen olyannal,aki szintén csak felvágni akar.
A mackós alkat egyet jelent az nyári izzadtságszaggal, és azt senki se bírja túlságosan. És nem is szép. Igen, manapság a karcsú emberek a divatosak, de ezért nem a divatot kell okozni: Ez nem azért van, mert az ideál változott, hanem csak több lett közben a kövér ember. Ha belegondolsz, régen egyrészt az emberek nem folytattak ilyen ülő életmódot, mint manapság, másrészt a csak a felső osztálybeliek ettek annyi kaját, mint manapság egy átlagember. Nem volt ennyi elhízott és macis fiatal.
Ne elégedetlenkedj, hanem sportolj, mozogj, és majd lassan lemegy rólad a fölösleg. :)
Te még jócskán időben vagy, hogy ne maradj le a sikeres fiatal éveidről.
Mindezt úgy mondom, hogy én is kövér, sikertelen és bizonytalan voltam a te korodban, aztán életmódot váltottam, és ma már meg nem mondanád rólam, hogy egy cipőben jártunk. Szóval nem csak üres okoskodás.
Ami az öltözködést illeti, páwa gyerek ne akarj lenni, mert az a ló másik oldala, de az sem biztos jó, ahogy te öltözködsz. Az a viselet, amit leírsz, egy laza otthoni hétvégére tökéletes, esetleg találkozásra pár hímnemű haverral.
Öltönyt-nyakkendőt még ne hordj, 25 alatt hétköznapi viseletnek hülyén áll egy srácon. Viszont Inget-farmert-zakót, inget-farmert-pulcsit, vagy inget-farmert-bőrkabátot nyugodtan viselhetnél, és kellene is.
Egy tollászkodó pasi komolytalan, de egy magára semmit se adó ugyanolyan szánalmas tud lenni.
És az főleg, ha valaki extrém módon pólós, és utálja az ingeket. Az rettentő gyerekes attitűd. Ezt mindenképpen le kellene vetkőznöd valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!