A hajszalnyi kulombseget Te magyarazod be Magadnak kerdezo, amugy egy peldat sem tudnal mondani,hogy mitol lenne ez no!
Es ahogy elottem is irtak,csak fiukon lattam En is mar a 80-as evek neger rapperein is akik megint csak ferfiak voltak!
Szerintem probalj meg szetnezni a noi osztalyon mert biztos van szep kecses tipus is ami noi es nem kell rohogtetni Magad ferfi cipobe...
Na ide figyelj öregem! (Csakhogy felvegyem a stílusod).
Az első linken egy női bakancs van!
Megrendelő oldalon is NŐI BAKANCS áll.
Tudom,hogy a mai világban egy férfi is olyan ruhákat hord mint egy nő (lásd passzos csőnadrágok,rózsaszín poló, térdig érő puloverek).
De tudod mit? Már el is ment a kedvem az egésztől. Bunkó! Intelligencia szinted valahol a 0 körül van!
A normális válaszolóknak köszönöm a válaszát!
Kerdezo!
Passzos vagy nem a nadrag az ferfi viselet, csak ti nok ugy mint sokminden mast lenyultatok tolunk!
Mindegy az hogy uniszexnek vagy ferfinek hivjatok az attol meg ferfi marad!
Ahogy ez a bakancs is!
Bunko meg csak Te lehetsz mert En ilyen jelzot nem titulaltam Rad , de latszik kik jarnak ma egyetemre...
Szia 14-es!
Latom gerjedsz a ferfiruhat, most mar cipot is viselo nevezzuk meleg "lanyokra"
Kis perverz...
Mondom én, hogy az IQ szinted 0 körül van. :D
Először is: a külöNbséget külöMbségnek írtad...ajjaj és te merészelsz egyetemről beszélni?
Melegnek a fiúkat nevezzük a lányokat leszbinek. (De köszöntem,HETEROSZEXUÁLIS vagyok. Remelem tisztában vagy a szó jelentésével).
Épp,hogy a férfiak öltöznek egyre lányosabban de no comment. :D
Elhiszem,hogy a csökevény agyad nem képes felfogni de ez egy női bakancs.
Bármennyire is nehéz felfognod.
30%-odból ítélve sem vagy egy lángelme. Kb. 13 éves lehetsz.
Ne égesd magad még jobban. :D
Kérdező és összes válaszadó (beleértve magamat is)talán nem kellene ekkora hűhót csapni egy lábbeli miatt.
Szép napot mindenkinek és jó étvágyat az ebédhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!