1/13 anonim válasza:
Nem. Rég túllépte az ízlésesség határát.
2/13 anonim válasza:
Jah, és nem elhanyagolható az sem, hogy a tinik zöme nem tud benne járni. Egyébként bénán mutat dagadt csülkökön, piszkafalábakon meg egyenesen röhejes. Normál lábakon szimplán csak ronda.
3/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a velemenyt!
2015. febr. 2. 16:30
4/13 anonim válasza:
A zenei ízlésem eléggé befolyásolja néha az öltözködésbeli ízlésemet is, így tetszik :D. De utcán nem hordanám, csak koncertekre, szórakozóhelyekre. (Csak elméletben, mert én nem tudnék benne járni és két méteres lennék benne.)
5/13 anonim válasza:
Miért lenne olyan nehéz járni benne? Amúgy nekem sem tetszik, csak a fűzője.
6/13 Rebellious Dead Lady válasza:
A színe szép.
A sarka nem tetszik.. :P
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Az én stílusomhoz nem illik, én így nem viselném, de szerintem lehet nagyon szexi tud lenni egy lány egy ilyen cipőben. Természetesen az elkerülhetetlen hogy tudjon benne járni az illető, mert anélkül elég szomorú látvány.
16L
8/13 anonim válasza:
szerintem semmi baj az ilyen stílusú cipőkkel. konkrétan ez nem tetszik, mert a sarkán azok a díszek nem jönnek be. de amúgy semmilyen határt nem lép át. jól is fel lehet venni. nem kell egyből azt feltételezni hogy szarul mutat majd a lábán vagy nem tud benne járni.
10/13 anonim válasza:
#8, ez mindenkinek a lábán brutális. Lehet, hogy a mai kis tinik, azt hiszik, ettől lesznek nagy nők, de megsúgom, nem. Csak nevetségessé teszi magát az, aki felvesz egy ilyen húszkilós gyilkolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!