Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Korai a télikabát?

Korai a télikabát?

Figyelt kérdés

Terd alá erő vastag, mayo chix kabim van. Eleg vastag, tavaly sem fáztam benne.

Korai lenne ezt felvenni?

Ne tamadjatok le, de nem szeretnem, ha ugyneznenek ram mint egy ufora.

Koszi!:)

2016. okt. 5. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ.Nappal még szerintem túl sok,viszont én esti kutyasétáltatáshoz simán felvenném már.
2016. okt. 5. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is térd alá érő, simán felvettem ma. 8 fok volt reggel, most sincs több. Leszarom, ha hülyének néznek, az ő kedvükért nem fogok fagyoskodni. :D
2016. okt. 5. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
én már tegnap is felvettem egy ilyesmi kabátot. ma meg még a kapucnit is felhúztam a fejemre a szélben. 21/l
2016. okt. 5. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Én még nem merek télikabátban menni, mert megszokom, és mínusz 10 fokban majd leshetek :D

Vékonyabb szövetkabát és alá trikó, hosszú ujjú és pulcsi inkább.

2016. okt. 5. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy három napja már én is télikabátot hordok, mivel reggelente megfagyok a buszmegállóban, és azt vettem észre, hogy mások is, szóval garantáltan nem fognak hülyének nézni.
2016. okt. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!