Cosmos Citybe átlagba mennyibe kerülnek a farmerok?
Figyelt kérdés
Az árukra lennék kiváncsi, és hogy kb. mennyi ideig bírják! (Ha esetleg valaki Kecskeméti, és mostanában volt bennt a Malomban ott és látott gatyát, mennyiért kínálták?)2010. ápr. 24. 20:37
1/5 anonim válasza:
Én még március végén voltam a Malomba a Cosmosba, vettem egy nagyon jó gatyát(csőfari) 3000-ért. Voltak jó gatyák 2000Ft-től 5000-ig. Szerintem ezek nagyon jó árak. Mostontől mindig Cosmosba fogok gatyát venni.
2/5 anonim válasza:
Ha akció van akkor 1500 körül, de mindig vannak akciós gatyák, ruhák, tehát ha nem vagy extrém méret akkor 1500ért kapsz farmert.
Jobbak, azok 3-4 ezer között vannak, ez végülis kínai bolt, de tök korrekt árakon.
Mondjuk akkor én inkább Terranovában vásárolnék, az Outletben 3000ért már csodás gatyákat lehet venni.
3/5 anonim válasza:
Ja, hát meddig bírják... mint a kínais gatyák, mert itt kínai márkák vannak: Dromedar, R Marks, Anule stb.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!:)
2010. ápr. 24. 22:23
5/5 anonim válasza:
én nemvagyok kecskeméti, csak annyit akarok hozzátenni, h nekem van egy r.marks farmerom, 5 éve van meg, és sehol egy szakadás, ésmég a sarkánál sem kezdett el kopni. csak ennyit akartam hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!