Színházba milyen ruhában szoktak menni huszonéves lányok?
26 vagyok és 16 évesen voltam utoljára. Akkor fekete nadrágban, elegánsabb felsőben és szövetkabátban.
De a koromban miben kéne?
Fekete miniruha? De abban megfagyni, meg nem is áll jól az a szín.
Színháztól is függ, alternatív színházba kb. utcai ruha is jó.
De amúgy ezen kívül én mindig ki szoktam öltözni, ha színházba megyek. Elegáns szoknya/nadrág, elegáns felsővel, inggel/blúzzal és blézer, vagy koktélruha, ami nem túl hivalkodó, vagy esetleg kosztüm.
színházfüggő, igen. vagy egy elegánsabb nadrág/szoknya (nem mini!) valami blúzzal, szép ékszerrel vagy esetleg egy csinos ruha, nem muszáj feltétlenül feketem de az 1. által linkelt diszkós-bulis vonalat hanyagold. nem kell megfagyni se, blézert is felvehetsz ezekhez. a magassarkú pedig nem 'alap', ilyen hülyeségekre ne hallgass. persze ezek a szettek egy szép, nem kihívó magassarkúval néznek ki a legjobban, de ha nem vagy az a pipiskedő típus, felesleges erőltetni: egy elegáns, szép lapos cipő is tökéletes.
lényeg, hogy elegáns legyél és ne közönséges.
az elegáns, szép lapostalpú cipő is jó persze, de kb senki nem tudja az milyen. a többség tudománya megáll a abalerinánál - ami így hidegben elég röhejesen néz ki.
persze ha van egy igényes, szép elegáns lapostalpúd, akkor jó, de a többségnek nincs. a magassarkú univerzális és nem lehet mellélőni vele. azt gondolom nem kell mondani, hogy a sportosabb fazon hanyagolandó, sajnos manapság sok lány nincs tisztában a színházbajárás etikettjével. persze lehet menni tróger farmerban meg Converseben is színházba, csak akkor meg minek tette volna fel a kérdező a kérdést? nyilván tanácsot akart, nem mellébeszélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!