Tizen-huszonéves lányok! Ti hol vásároltok?
Leggyakrabban New Yorker, Lidl, Tesco.
De az olcsóbb árkategóriájú ruhákat veszem itt is. Pl. vékony pulcsiért legutóbb 5ezret fizettem, de ez a felső határ. Farmer nadrágért fizetek maximum 7 ezret. Téli kabát vagy cipő esetén előfordul többévente a 10ezer.
Viszont én eladóként dolgozom és láttam már én is 14 éves lányt több 20ezressel a tárcájában, több szatyorral a kezén. Valószínűleg vannak akiknek a szülei jól keresnek és lazán kifizetik a magasabb árakat is a zsebpénzükből.
Bolhapiac, turi, kínai, aliexpress, ha olyan ruha kell ami tartós, pl nadrág, pulcsi akkor leárazáskor H&M vagy Mango (jók a farmerok) de a kínai 3000Ft-os csőgatya is kihúzza egy évig.
Meg a rockpincéből is ami néhány ruhájában elég durván vetekszik a drágább boltokkal (pl 40 ezres kabát) de amiket ott veszek 1. nem hétköznapi tucat darabok, 2 ismerem annyira márkáikat hogy tudjam, gagyit ritkán kapok a pénzemért.
New Yorker, Charles Vögele, Bershka, Amnesia, Thomas Jeans, Marks&Spencer.
Ritkábban beteszem a lábamat a C&A, H&M üzletekbe is,de itt nagyon ki kell fogni a jó minőséget, mert hiába veszem meg olcsóbban,ha pár hónap alatt elhasználódik az anyaga.
És akár milyen furcsa, a turkálótól sem rettenek vissza. Igaz turkáló és turkáló között nagyon sok különbség van és a legtöbb ember azt gondolja róla,hogy több 10 éves szakadt ruhák közül lehet csak ott válogatni. Ahová én járok, ott ez nem igaz.
A többsége nyugatról behozott ruha,amin még a címke is rajta van. Találtam már itt Moschino-t, Raph Lauren-t, és ijesztő,hogy ezeket az árának a töredékéért is megszerezhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!