Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, farmerban vagy másmilyen...

Fiúk, farmerban vagy másmilyen nadrágban kell többször igazítani a fa**otok?

Figyelt kérdés
Én észrevettem sok fiún,hogy állandóan a p*csüket igazgatják.Mostanában és régebben is mindig figyeltem melyik fiú/férfi nyúldos oda,és próbáltam tanulmányozni,hogy a kényelmetlenebb gatyában vagy a kényelmesebb gatyában kell-e helyre tenni.Nálatok hogy van?
2016. szept. 30. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pont azért felfele, mert néha önálló életet él :D

Ott van szabad tere az erekciónak. Bármilyen hihetetlen, de napjába sokszor megy bele vér, van, hogy csak kicsit áll, van, hogy félig. Ha lefele lenne, sokszor úgy lehetne érezni, hogy le van szorítva. Valahogy természetes a fölfele.

2016. okt. 4. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
És miért olyan előnyös, ha értekezleten, vagy autóban, vagy matekfeleléskor még rá is segítünk a merevedésre? Akkor már inkább fogja vissza.
2016. okt. 4. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
A visszafogás se nem egészséges, se nem kényelmes. Nehogy már még szándékosan el is szorítsam... Még a végén elhal :D
2016. okt. 4. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!