FONTOS! EZ nem egy átlagos, hogyan legyek nőies? Kérdés
Nagyon sok Hogyan legyek nőies? kérdést láttam már az oldalon, de egyik lány sem hasonlított rám.
A lényeg. A tegnapi napon megkaptam az egyik osztálytársamtól, hogy nem vagyok nőies, míg mindenki más az. Tény, hogy kosarazok, de csak részben (pattogtatom a labdát és kosárra dobok), nyitott gerincem van.
Így nézek ki:
mellkasig érő csoki barna haj,
zöld szem,
174 cm (magassarkú kilőve ) és 62 kg.
A testalkatom nem igazán jön be, mert hasra elég duci vagyok, a combom átlagos, vádlim, karom elég vékony, viszont a vállam olyan mint egy fiúé, és csípőm is elég keskeny. Ez ellen nagyon sokat nem tehetek, mert a sportok nagy része kilőve a gerincem miatt.
Tudnátok mondani még ilyen kritériumokkal dolgokat, kiegészítőket amikkel még így is lehetek nőies egy kicsikét?
Köszönöm ^-^
Leginkább öltözködéssel esetleg sminkeléssel tudsz nőiesebb lenni.
Mondjuk nem értem mi bajod magaddal. Biztos csinos vagy. Nem tűnsz a paramétereid alapján kövérnek se.
Egyébként nyugodtan felvehetsz magassarkút is. Csak ne 10 cm-set hanem kisebb sarkút. Pl 4-5 cm-set.
Utolsó
Köszönöm szépen a választ. Engem is olyasminak hívnak, eleve több a fiú barátom mint a lány. Köszönöm, akkor várok ^_^
Most azért akarsz "nőies" lenni, mert pár hülyének nincs jobb dolga, mint a te kinézeteddel foglalkozni?
Hordd azt, amit szeretsz, nem kell birka módon beállni a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!